Giv Ekko i julegave og få selv én!

Giv et årsabonnement på Ekko, kom gratis i biografen og få et urkomisk manuskript af Lars von Trier eller et nummer af magasinet til at overrække som gave. Vi ordner bestillinger frem til den 31. december!

Julen og nytåret står for døren, og vi har den perfekte gave til filmelskeren!

Med et gaveabonnementet kan du glæde en ven eller et familiemedlem med ét års abonnement (fire fyldige numre i coffee table-format) samt adgang til vores app, hvor man kan læse alle tidligere numre digitalt.

Gaveabonnementet koster kun 395 kr., og som tak får du selv en gave!

Vælg mellem en gratis billet i Nordisk Film Biografer, halv pris på tolv billetter til film i biografklubben Filmporten eller fem lejefilm hos Blockbuster.

Til at lægge under juletræet eller på nytårsbordet kan du vælge imellem aktuelt nummer med tema om James Bond eller Lars von Triers manuskript om hans filmskoleår. Skriv i kommentarfeltet på bestillingssiden, hvis du ønsker Trier-bogen i stedet for det aktuelle nummer!

Vi ekspederer bestillinger helt frem til nytår. Hvis du eller gavemodtager bor i København, bringer vi magasin og gave ud helt frem til lillejuleaften samt mellem jul og nytår!

  

Julegaveabonnement med
gratis biografbillet:


Pris: 395 kr.


Spar: 90 kr.


Bestil indland Bestil udland

 

  

Julegaveabonnement med
halv pris på 12 biobilletter:


Pris: 395 kr.


Spar: 540 kr.


Bestil indland Bestil udland

 

  

Julegaveabonnement med
5 film til Blockbuster:


Pris: 395 kr.


Spar: 245 kr.


Bestil indland Bestil udland

 

Du kan også få det aktuelle nummer eller Trier-bogen sendt direkte til gavemodtager. Følg blot vejledningen, når du bestiller. Forsendelsen er gratis.

Filmporten er en biografklub for dem, der har lyst til kvalitetsfilm, for eksempel Oscar-kandidaten Nomadland med Frances McDormand. Rabatkuponerne kan deles med venner og har ingen udløbsdato.

Vælger du gaven med film på Blockbuster, giver det mulighed for at se fem af de 10.000 titler i alle genrer på streamingtjenesten.

Du kan også bestille gaven på telefon 8838 9299 eller sekretariat@ekkofilm.dk.

 

© Filmmagasinet Ekko