Giv Ekko i julegave og få selv én!

Giv et årsabonnement på Ekko og kom gratis i biografen eller stream fem stærke film. Bestil senest torsdag den 16. december for at få gaven inden jul!

Julen står for døren, og vi har den perfekte gave til filmelskeren!

Med et gaveabonnementet kan du glæde en ven eller et familiemedlem med ét års abonnement (fire fyldige numre i coffee table-format) samt adgang til vores app, hvor man kan læse alle tidligere numre digitalt.

Gaveabonnementet koster kun 395 kr., og som tak får du selv en gave!

Vælg mellem en gratis billet i biografer over hele landet, halv pris på tolv billetter til film i biografklubben Filmporten eller fem lejefilm hos Blockbuster.

Til at lægge under juletræet eller på nytårsbordet kan du vælge imellem det aktuelle nummer med tema om horror eller et tidligere nummer. Skriv i kommentarfeltet på bestillingssiden, hvis du ønsker et ældre magasin og angiv nummeret.

Du kan også få skrevet en julehilsen på det særlige Ekko-papir.

Vi ekspederer bestillinger helt frem til jul, men hvis du vil være sikker på at få gaven inden juleaften, skal vi senest have din bestilling torsdag den 16. december kl. 12. 

  

Julegaveabonnement med
gratis biografbillet:


Pris: 395 kr.


Spar: 90 kr.


Bestil indland Bestil udland

 
  

Julegaveabonnement med
halv pris på 12 biobilletter:


Pris: 395 kr.


Spar: 540 kr.


Bestil indland Bestil udland

 

  

Julegaveabonnement med
5 film til Blockbuster:


Pris: 395 kr.


Spar: 245 kr.


Bestil indland Bestil udland

 

Du kan også få det aktuelle nummer eller et ældre magasin sendt direkte til gavemodtager. Følg blot vejledningen, når du bestiller. Forsendelsen er gratis.

Filmporten er en biografklub for dem, der har lyst til kvalitetsfilm, for eksempel Pedro Almodóvars nye mesterværk, Parallelle mødre. Rabatkuponerne kan deles med venner og har ingen udløbsdato.

Vælger du gaven med film på Blockbuster, giver det mulighed for at se fem af de 11.000 titler i alle genrer på streamingtjenesten.

Du kan også bestille gaven på telefon 8838 9299 eller sekretariat@ekkofilm.dk.

© Filmmagasinet Ekko