Anmeldelser

For tag: dansk film
1 - 12 ud af 26
Biografanmeldelse
18. maj 2022 | 08:42

Intet

Fascinerende ungdomsdrama udfordrer publikum med barsk fortælling om flokmentalitet og livets meningsløshed.

Serieanmeldelse
03. mar. 2022 | 07:15

Dansk films bedste

DR-program er en hyldest til dansk film med veloplagte filmfolk og sjove anekdoter.

Biografanmeldelse
08. feb. 2022 | 12:11

Robotbror

Med et gennemført fremtidsunivers og medrivende action er dansk sci-fi-familiefilm et friskt pust.

kortfilmanmeldelse
05. feb. 2022 | 16:23

Super8 – midt­vejs­film årgang #10

Jyske talenter på Super8 har modet til at skille sig ud i deres medrivende midtvejsfilm, hvor klassiske genrer vitaliseres med fabler, filosofi og samfundskritik.

kortfilmanmeldelse
22. jan. 2022 | 14:38

The Animation Workshop 2022

Menneskets underbevidsthed udforskes i fremragende afgangsfilm, der brillerer med eskapistiske fantasiverdener og skarpe livsbetragtninger.

kortfilmanmeldelse
08. dec. 2021 | 15:44

18 Frames, årgang 5

Tre midtvejsfilm om sårbare mænd bryder befriende med stereotype kønsnormer og gennemstrømmes af et lyrisk filmsprog.

kortfilmanmeldelse
24. nov. 2021 | 10:23

Super16, årgang 11: midt­vejs­film

Store armbevægelser kendetegner talenterne fra filmuddannelsen i Valby, der tilfører dansk film en fabulerende sanselighed.

Biografanmeldelse
05. okt. 2021 | 06:29

For­s­vun­det til Halloween

Børn og barnlige sjæle kan varme op til Halloween med en uortodoks og morsom familiefilm, hvor de medvirkende tydeligvis har haft det sjovt.

Biografanmeldelse
06. sep. 2021 | 15:14

Miss Osaka

Dansk film med fascinerende Victoria Carmen Sonne som selskabskvinde i Japan kan med indtagende mystik få David Lynch til at smile.

Biografanmeldelse
19. juli 2021 | 16:14

Hvor kragerne vender

Debutanten Lisa Jespersen ser ikke kun det sjove i fordommene på begge sider af konflikten mellem provins og storby, men trænger også ind til det ægte menneskelige.

kortfilmanmeldelse
06. juli 2021 | 08:34

Super8 – af­gangs­film årgang 9

Tre sanselige perler fra den jyske muld udfordrer det konventionelle filmsprog. Særligt én film skiller sig ud.

kortfilmanmeldelse
20. juni 2021 | 18:08

Film­sko­len do­ku­men­tar årgang 2021

De seks afgangsfilm fra Filmskolens dokumentarlinje graver især i unge kvinders følelsesliv, men udfordringen er at gøre det private til personlige fortællinger med et større perspektiv.

© Filmmagasinet Ekko