Anmeldelser

For tag: xee
1 - 10 ud af 10
Serieanmeldelse
25. dec. 2020 | 23:01

33

Børneopdragelse lægger en naturlig dæmper på Julie og Jespers lyst til at feste, men den går også ud over seriens humor.

Serieanmeldelse
19. okt. 2020 | 00:52

Sunday – sæson 3

Tredje sæson om den talentløse fodboldspiller Sunday fortsætter underholdningen, men nu står serien og charmerende Melvin Kakooza ved en skillevej.

Serieanmeldelse
19. feb. 2021 | 06:58

2 døgn

Dansk krimiserie har gode biroller og fremragende lydside, men skal have rystet begyndernerverne af.

Serieanmeldelse
23. feb. 2020 | 17:13

Enten/Eller

Dansk politik møder Shakespeares Romeo og Julie i interessant ungdomsdrama om en forelskelse på tværs af det politiske spektrum.

Serieanmeldelse
02. apr. 2021 | 15:32

Limboland – sæson 2

Den nye generations bedste kvindelige skuespillere sprudler i glimrende dansk pendant til Girls, hvor særligt én sexscene gør indtryk.

Serieanmeldelse
11. apr. 2020 | 13:48

Limboland

Dansk ungdomsliv hudflettes sjovt og smertefuldt i serie om tre kvinder, der midt i kvartlivskrisen kæmper for at finde sig selv.

Serieanmeldelse
30. juli 2020 | 21:54

Junglen

Dansk serie om en musiker med galopperende storhedsvanvid er fyldt med humor og båret af et persongalleri, man ikke kan undgå at tabe sit hjerte til.

Serieanmeldelse
26. aug. 2020 | 18:51

Cold Hawaii

Aske Bang stråler som komisk tøffelhelt i en dramedy, der skildrer parforholdets op- og nedture, men mangler interesse for de kvindelige karakterers lyster.

Serieanmeldelse
29. okt. 2021 | 09:25

Fan­tom­for­hold

Dansk serie er lige så desillusioneret som kærestesorgen, men bliver løftet af en livgivende, tør humor.

Serieanmeldelse
01. dec. 2021 | 19:37

2 døgn: Et ju­le­e­ven­tyr

Særafsnit af dansk gangsterserie er fyldt med grin, action og Dejan Čukić som hysterisk underholdende stjernepsykopat.

© Filmmagasinet Ekko