Nyhed
07. dec. 2017 | 16:29

Følg Ekko Shortlist Awards 2017

Foto | Lisa Svelmøe
Nu er det meget snart, at spændingen bliver udløst og Ekko Shortlist Awards 2017 løber af stablen i Bremen Teater i København.

Kan du ikke være til stede ved årets filmfest i Bremen Teater på lørdag, er det muligt at følge Ekkos live-blog på hjemmesiden og se dækningen på de sociale medier.

Af Nicki Bruun

På lørdag går det endelig løs.

Den aften slår Bremen Teater dørene op for fjerde udgave af Ekko Shortlist Awards, hvor filmbranchens største talenter bliver hyldet i tretten kategorier.

Ekkos brugere har afgivet rekordmange stemmer på de nominerede, som en jury bestående af filmfolk som Danica Curcic og Christian Tafdrup har udvalgt.

Nu mangler vi kun at finde vinderne i en sammentælling mellem publikumsstemmer og juryens vurdering, så de glade filmtalenter kan gå på scenen og løfte den flotte pris over hovedet.

På dagen vil vi fra kl. 18, hvor dørene åbner, og frem til den sidste pris, Shortlist Prisen, holde vores hjemmeside, Facebook og Twitter opdateret med vinderne og andre nyheder fra prisfesten. Men vil du hellere opleve festlighederne i levende live, kan der stadig købes billet til årets prisfest. Man kan også købe billet (kontant eller MobilePay) i døren på aftenen, så længe der er ledige pladser.

Showet starter kl. 19, hvor Anders Lund Madsen for første gang står i spidsen for prisuddelingen. Den sjove vært har planlagt en utraditionel og humoristisk prisfest.

Men salen skal nok komme til at ulme af nervepirrende spænding. Der er nemlig tæt kamp mellem de nominerede film, som kommer fra forskellige skoler og institutioner.

Topscoreren med seks nomineringer er den originale Super16-film Delphi, der med sci-fi-briller på fortæller en historie om to unge mænd og deres revolutionerende app.

Lige efter følger med fire nomineringer flygtningefilmen Abu Adnan fra den fynske filmuddannelse 18Frames, coming-of-age-dramaet Lulus første gang og den alternative julehistorie Maybe This Christmas. De to sidste er støttet af Filmværkstedet.

Kommentarer

Ekko Shortlist Awards

Dato: Lørdag 9. december 2017

Tid: kl. 19
(dørene åbner kl. 18)

Sted: Bremen Teater i København

Vært: Anders Lund Madsen

Efterfest: Blondage

Mad: Chela Empanadas

Billetter til arrangementet koster 130 kr. plus gebyr.

Købes via Billetlugen eller ved indgangen kontant eller med MobilePay.

Sponsoreret af C More og støttet af Det Obelske Familiefond og Det Danske Filminstitut.

© Filmmagasinet Ekko