Nyhed
06. juni 2013 | 10:48

Jennifer Lawrence i nyt Bier-projekt

Foto | JoJo Whilden
Jennifer Lawrence vandt en Oscar for sin rolle i Silver Linings Playbook. Måske kan hun gøre det igen med Susanne Biers nye film, The Rules of Inheritance?

Hollywood-darlingen Jennifer Lawrence skal spille hovedrollen i Susanne Biers kommende filmprojekt, The Rules of Inheritance.

Af Samina Jakobsen

Jennifer Lawrence og Susanne Bier er ved at blive den kvindelige pendant til Refn & Goslings ”bromance”. Ifølge Deadline.com er et nyt projekt med Bier og Lawrence på vej. Projektet er finansieret af FilmNation Entertainment.

Jennifer Lawrence har (samen med Bradley Cooper fra Silver Linings Playbook) hovedrollen i Susanne Biers næste film – Serena.

Det historiske drama forventes at få premiere i slutningen af året, men allerede nu er det næste projekt med den unge Hollywood-darling i støbeskeen.

Ifølge Deadline.com hedder filmen The Rules of Inheritance og har Jennifer Lawrence i hovedrollen som den unge kvinde Claire Bidwell Smith.

Sorgens tragiske virvar
Filmen er baseret på Claire Bidwell Smiths erindringer. Over en syvårig periode dør begge hendes forældre af kræft, og den unge kvinde prøver nu at komme sig over sorgen ved at kaste sig ud i nye projekter, kærester og eventyr.

Det skulle efter sigende være en livsbekræftende og morsom historie om at finde sig selv midt i sorgens tragiske virvar.

Manuskriptforfatteren Abi Morgan skal forvandle den sande historie til manuskript. Hun har tidligere skrevet filmsucceser som Shame og The Iron Lady.

Jennifer Lawrence fik sit internationale gennembrud i det gribende drama Winter’s Bone. Hun har siden rollen som Katniss Everdeen i The Hunger Games været en af Hollywoods mest eftertragtede kvindelige skuespillere.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko