Nyhed
18. juli 2018 | 09:57

Komisk gensyn med mørk kultserie

Foto | Omaze
Aaron Paul og Bryan Cranston er ikke bange for at lave sjov med sig selv og deres roller som Jesse og Walt i Breaking Bad.

På tiåret for premieren af tv-serien Breaking Bad inviterer Bryan Cranston og Aaron Paul på en morsom tur i deres ikoniske autocamper.

Af Nicki Bruun

Det føles som i går, at kræftsyge Walt og forvirrede Jesse første gang mødtes i en autocamper for at lave metamfetamin.

Men selv om kultserien Breking Bad lever videre i form af den fremragende spinoff-serie Better Call Saul, hvor advokaten Saul Goodman er i centrum, er det allerede fem år siden, at Breaking Bad sluttede – og ti år siden, at den startede.

I den anledning har skuespillerne bag Walt og Jesse – Bryan Cranston og Aaron Paul – lavet en sjov video (se nederst), hvor de genbesøger seriens univers.

Da Aaron Paul inviterer et kamerahold ind i den ikoniske autocamper, finder han Bryan Cranston, der øjensynligt har boet der siden velmagtsdagene som Walt.

”Bliver Breaking Bad rebootet!? Det er ligesom Roseanne – bare uden racismen,” siger Cranston, da han ser Paul og mindes de gode tider som narkobaron.

Da Aaron Paul må meddele ham, at det desværre ikke er tilfældet, bryder Cranston forståeligt nok grædende sammen. Senere viser det sig dog også, at heller ikke Paul helt har glemt dagene som del af Breaking Bad.

Videoen er produceret af fundraising-siden Omaze, der opfordrer publikum til at donere til kampagnen, hvor man kan vinde et møde med Bryan Cranston og Aaron Paul.

De to skuespillere lokker til sidst i videoen med, at man kan få lov til at røre deres Emmy’er, hvis man vinder – eller bruge den spand, som er Cranstons toilet i autocamperen.

Video: Aaron Paul og Bryan Cranston

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko