Ugens trailer

1 - 12 ud af 440
Ugens trailer
14. jan. 2022

Against the Ice

Nikolaj Coster-Waldau drager på livsfarligt Grønlands-eventyr som berømt polarforsker i international Netflix-film.

Ugens trailer
13. jan. 2022

Speak No Evil

Uhyggen er til at føle på i den kontroversielle succesinstruktør Christian Tafdrups gyser, der spidder høflighedskulturen i en foruroligende cocktail af samfundssatire og horror.

Ugens trailer
23. dec. 2021

Grænser – sæson 2

Der er kommet trailer og premieredato til ny sæson af den produktive instruktør Jonas Risvigs populære serie om ungdomslivet blandt en flok gymnasieelever.

Ugens trailer
21. dec. 2021

The Northman

Claes Bang bliver jagtet af en morderisk viking i hæsblæsende og stjernespækket hævndrama af instruktøren bag The Lighthouse og The Witch.

Ugens trailer
16. dec. 2021

De forbandede år 2

Der er spækket med action og skududvekslinger i den første trailer til fortsættelsen af Anders Refns stjernespækkede drama om modstand og samarbejde under Anden Verdenskrig.

Ugens trailer
14. dec. 2021

Fantastiske skabninger 3

Mads Mikkelsen erklærer krig mod ikke-magiske mennesker i den kommende storfilm, hvor danskeren overtager skurkerollen fra Johnny Depp.

Ugens trailer
08. dec. 2021

Lille Allan

Rum-entusiastisk animationsfilm baseret på populært bogforlæg og instrueret af et af dansk films største talenter er klar til at underholde i vinterferien.

Ugens trailer
01. nov. 2021

Tag min hånd

Mille Dinesen spiller en succesrig læge, hvis liv bliver vendt på hovedet, da hun midt i en skilsmisse indleder et forhold til en meget yngre mand.

Ugens trailer
28. okt. 2021

Tiger King – sæson 2

Ny sæson af Netflix-fænomenet om drabsforsøg og store kattedyr fortsætter serien om en verden af farverige personligheder.

Ugens trailer
25. okt. 2021

Ambulance

Eksplosiv genindspilning af dansk debutfilm har Jake Gyllenhaal i hovedrollen som en bankrøver, der stilles over for et moralsk dilemma.

Ugens trailer
20. okt. 2021

Kamikaze

Den første danske HBO-originalserie får premiere om under en måned med historien om en ung kvinde, der efter en tragedie søger meningen med livet.

Ugens trailer
08. okt. 2021

Rose

Sofie Gråbøl spiller en psykisk syg kvinde på jagt efter sin franske ungdomsromance i Niels Arden Oplevs mest personlige film siden Drømmen.

© Filmmagasinet Ekko