Ugens trailer

1 - 12 ud af 430
Ugens trailer
20. okt. 2021

Kamikaze

Den første danske HBO-originalserie får premiere om under en måned med historien om en ung kvinde, der efter en tragedie søger meningen med livet.

Ugens trailer
08. okt. 2021

Rose

Sofie Gråbøl spiller en psykisk syg kvinde på jagt efter sin franske ungdomsromance i Niels Arden Oplevs mest personlige film siden Drømmen.

Ugens trailer
28. sep. 2021

Licorice Pizza

Med den yngste søster fra popgruppen Haim i spidsen vender Paul Thomas Anderson tilbage til 70’ernes Californien i sin nyeste film.

Ugens trailer
21. sep. 2021

Verdens værste menneske

Joachim Trier fuldender sin Oslo-trilogi med et bjergtagende komediedrama om en ung kvinde, der har svært ved at finde sin vej i livet.

Ugens trailer
17. sep. 2021

Venuseffekten

Den kvindelige kærlighed blomstrer i den stjernespækkede debutfilm af serieskaberen bag DR-hittet Doggystyle.

Ugens trailer
15. sep. 2021

Du som er i himlen

Den yngste Robert-vinder nogensinde spiller hovedrollen i internationalt kritikerrost drama baseret på dansk bogklassiker.

Ugens trailer
13. sep. 2021

Hvid­sten­grup­pen II: De efterladte

En af dansk films største succeser i nyere tid får en fortsættelse i barsk historie om families kamp for at overleve nazisternes rædsler under Anden Verdenskrig. Se traileren!

Ugens trailer
09. sep. 2021

Don’t Look Up

I årets mest stjernespækkede film spiller Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence astronomer, der forsøger at advare verden om en meteor med kurs mod Jorden.

Ugens trailer
09. sep. 2021

The Matrix Resurrections

Den populære filmserie om alternativ virkelighed er efter næsten tyve år tilbage med et actionbrag fuld af forviklinger og bombastiske eksplosioner.

Ugens trailer
27. aug. 2021

Spencer

Amerikanske Kristen Stewart indkapsler britiske Diana i en følelsesladet film om det royale drama, da prinsessen besluttede at forlade det engelske kongehus.

Ugens trailer
20. aug. 2021

Vildmænd

Et af dansk films største talenter er klar til sit store gennembrud med morsom vinkel på den moderne mand i krise.

Ugens trailer
16. aug. 2021

Kandis for livet

Stortalent kendt fra Ekko Shortlist viser både de sjove og seriøse sider af dansktopbandet Kandis, hvis fans forguder forsangeren Johnny Hansen.

© Filmmagasinet Ekko