Ugens trailer

1 - 12 ud af 418
Ugens trailer
02. aug. 2021

House of Gucci

Lady Gaga vender tilbage på det store lærred med tyk italiensk accent og store armbevægelser i Ridley Scotts drama om mord i modehuset Gucci.

Ugens trailer
29. juli 2021

McCartney 3, 2, 1

Med sin drengede charme intakt optræder 79-årige Paul McCartney i trailer for en dokumentarserie, hvor musikeren i samtale med berømt producer ser tilbage på The Beatles og tiden efter.

Ugens trailer
23. juni 2021

Miss Osaka

Victoria Carmen Sonne slår sig løs som japansk selskabskvinde, der griber chancen for et nyt liv i mystisk drama af manden bag Guldkysten.

Ugens trailer
22. juni 2021

Skyggen i mit øje

Ole Bornedal vælger børnenes perspektiv i sin intense filmatisering af en af de mest dramatiske tragedier i dansk historie under Anden Verdenskrig.

Ugens trailer
21. juni 2021

Kastanjemanden

Skaberen af Forbrydelsen er tilbage med en uhyggelig Netflix-krimiserie, der ligner en blanding af Nordic Noir og True Detective.

Ugens trailer
08. juni 2021

Ternet Ninja 2

Anders Matthesen følger op på sin gigantiske succes med en ny animationskomedie, hvor populært makkerpar rejser til Thailand.

Ugens trailer
07. juni 2021

Bergman Island

Internationale stjerner medvirker i fransk ægteskabsdrama om filmskabere, der rejser til Ingmar Bergmans hjemø for at finde kunstens kerne.

Ugens trailer
20. maj 2021

Friends Reunion

De seks skuespillere fra den populære sitcom Venner er tilbage i et særafsnit, hvor de som sig selv reflekterer over serien og tjener en gedigen hyre.

Ugens trailer
19. maj 2021

Smagen af sult VR

Kom selv med ind i soveværelset og med ud på dansegulvet i et selvstændigt virtual reality-værk om restauratør-parret i Christoffer Boes romantiske drama.

Ugens trailer
05. maj 2021

Benedetta

Kultinstruktøren Paul Verhoeven dykker ned i guddommelig lidenskab med et lesbisk nonnedrama, der får verdenspremiere på Cannes-festivalen.

Ugens trailer
03. maj 2021

Centervagt

Instruktøren bag Blå mænd og Alle for én-serien er tilbage med en komedie, hvor desperate centervagter begynder at stjæle fra deres egen arbejdsplads.

Ugens trailer
28. apr. 2021

Hvor kragerne vender

Debutinstruktøren Lisa Jespersen har nogle af Danmarks største talenter og dygtigste veteraner foran kameraet i landlig komedie, der er i programmet hos Biografklub Danmark.

© Filmmagasinet Ekko