Anmeldelser

For tag: cph:dox
37 - 48 ud af 108
Biografanmeldelse
10. nov. 2014 | 15:58

Red Army

Gabe Polskys drømmehug af en dokumentar løfter sin hyldest til historiens bedste ishockeyhold til en gribende beretning om Sovjetunionens storhed og fald.

Cph:Dox
11. nov. 2014 | 00:07

All Fall Down

Instruktør undersøger mordet på sin egen bedstefar og kommer frem til overraskende sandheder om et familietraume.

Tv-anmeldelse
13. nov. 2014 | 14:33

Democrats

Dansk instruktør undersøger grænselandet mellem demokrati og diktatur i et scoop af en dokumentar, der følger den beskidte proces med at udarbejde Zimbabwes første forfatning.

Cph:Dox
31. okt. 2015 | 12:32

Et hjem i verden

Andreas Koefoeds dokumentar er ikke dramatisk. Den er bare ubærlig. Og med den aktuelle flygtningesituation er den mere vigtig end nogensinde.

Cph:Dox
13. nov. 2015 | 02:00

Intet bliver som før

Jorden kalder i Naomi Kleins lovligt flyvske kritik af olieselskaber og kapitalismens vækstideologi.

Cph:Dox 2018
12. mar. 2018 | 13:50

The Deminer

Dokumentar om en mands ufatteligt heltemodige kamp for at rydde miner i hjemlandet Irak er mere nervepirrende end nogen actionfilm.

Cph:Dox 2018
12. mar. 2018 | 15:10

Minding the Gap

Amerikansk skater blotlægger sine venners svære overgang fra barn til voksen i dokumentar, der med vildskab hylder ungdommens år.

Cph:Dox 2018
16. mar. 2018 | 12:20

Central Airport THF

Fluen på væggen-dokumentar fra nedlagt, tysk lufthavn giver et sympatisk indblik i flygtninges hverdag, men rammer ikke for alvor i hjertekulen.

Cph:Dox 2018
12. mar. 2018 | 18:48

Time Trial

Cykelsportens fart og hårde slid formidles på indbydende vis i dokumentar, der trods døsige etaper giver et unikt indblik i den skotske rytter David Millar.

Cph:Dox 2018
13. mar. 2018 | 17:13

Lost Warrior

Nasib Farah og Søren Steen Jespersens hjerteskærende dokumentar er en menneskelig fortælling om uopnåelige drømme midt i Somalias håbløshed.

Cph:Dox 2018
15. mar. 2018 | 00:55

Silvana

Den lesbiske rapper med syriske aner buldrer frem så kraftfuldt og karismatisk, at vi gerne tilgiver filmens partiske briller.

Cph:Dox 2018
13. mar. 2018 | 18:01

Gen­er­a­tion Wealth

Den selverklærede kulmination på fotografen Lauren Greenfields karriere er et sammensurium af tomme indsigter om overforbrug og jagten på rigdom.

© Filmmagasinet Ekko