Anmeldelser

1 - 12 ud af 3293
Biografanmeldelse
25. nov. 2021 | 21:51

The Hand of God

Med sit mest personlige og bevægende værk viser Paolo Sorrentino, at han er mindst lige så dygtig til at instruere intime scener som teatralsk stordramatik.

Biografanmeldelse
25. nov. 2021 | 10:46

Encanto

Flot animationsfilm om at sætte pris på sig selv kunne være et stærkt budskab for børn, men Disney-filmen holder kedeligt fast i de traditionelle familieværdier.

Serieanmeldelse
25. nov. 2021 | 07:55

Ama­ger­man­den

Dokumentar om Amagermanden viser, at politiet tidligt kunne have fået fældende beviser, men man ignorerede flere borgerhenvendelser.

Biografanmeldelse
24. nov. 2021 | 18:14

a-ha: The Movie

Instruktørerne har berøringsangst i dokumentar om det musikalske trekløver, der har det svært med hinanden i dag.

kortfilmanmeldelse
24. nov. 2021 | 10:23

Super16, årgang 11: midt­vejs­film

Store armbevægelser kendetegner talenterne fra filmuddannelsen i Valby, der tilfører dansk film en fabulerende sanselighed.

Biografanmeldelse
23. nov. 2021 | 19:01

Den næst­sid­ste

Ekko Shortlist Awards-vinderen Jonas Kærup Hjort debuterer med spillefilm, der vidner om talent og store ambitioner, men skæmmes af et teatralsk formsprog.

Biografanmeldelse
23. nov. 2021 | 16:52

Last Night in Soho

De swingende 60’ere dækker over en grum virkelighed i Edgar Wrights tryllebindende gyser, hvor en ung modestuderende plages af skrækindjagende fortidsvisioner.

Biografanmeldelse
21. nov. 2021 | 13:26

Alt gik godt

François Ozon tackler livets store punktum med åbenhed og giver os en sjælden mulighed for at granske vores egen dødelighed.

Biografanmeldelse
21. nov. 2021 | 10:47

Solens børn

Humor, stærke følelser og nervepirrende spænding harmonerer i forbløffende velspillet drama om gadebørn i Iran.

Serieanmeldelse
20. nov. 2021 | 10:43

Tiger King – sæson 2

Også anden sæson er et fyrværkeri af narcissisme og psykopati, men formår ikke at genskab det elektrochok, man fik ved første møde med personkredsen omkring Joe Exotic.

Biografanmeldelse
18. nov. 2021 | 10:40

King Richard

Will Smith bejler til en Oscar med fremragende præstation i det biografiske sportsdrama om Williams-søstrene og deres ærgerrige trænerfar.

Biografanmeldelse
18. nov. 2021 | 09:47

Ghost­busters: Afterlife

Det unge stjerneskud Mckenna Grace er fantastisk i spøgelsesjægerfilm, der rammer tonen fra originalen og rækker ud til et nyt publikum.

© Filmmagasinet Ekko