Anmeldelser

1 - 12 ud af 3608
Biografanmeldelse
28. sep. 2022 | 09:54

Hvor flod­kreb­s­e­ne synger

Filmatisering af populær bestseller om kærlighed og mord lokker med store følelser, men er enormt pæn og anonym.

Biografanmeldelse
27. sep. 2022 | 15:26

Hvor er Anne Frank

Rørende animationsfilm viser gennem øjnene på Anne Franks fantasiven den verdensberømte pige som mere end et stille offer.

Serieanmeldelse
27. sep. 2022 | 12:08

Sy­geple­jesko­len – sæson 5

TV 2’s lægedrama tager hånd om 1950’ernes omskiftelige kønsnormer, som dog overskygges af romantiske eventyr på arbejdspladsen.

Biografanmeldelse
20. sep. 2022 | 10:00

Held og lykke, Leo Grande

Emma Thompson er forrygende i veloplagt komedie, hvor en ældre kvinde jagter sin første orgasme med en mandlig sexarbejder.

Biografanmeldelse
16. sep. 2022 | 09:56

Triangle of Sadness

Ruben Östlunds grænseoverskridende Guldpalmevinder er blændende original samfundssatire af en filmisk antropolog på toppen af sin karriere.

Serieanmeldelse
15. sep. 2022 | 18:19

Under the Banner of Heaven

Troværdigheden gennemsyrer medrivende krimiserie, der med fascinerende indblik i mormonkirken udfolder en bestialsk drabsopklaring.

Biografanmeldelse
15. sep. 2022 | 16:32

Ticket to Paradise

George Clooney og Julia Roberts stjæler på godt og ondt billedet som det skilte forældrepar, der finder sammen i kampen for at stoppe datterens bryllup på Bali.

kortfilmanmeldelse
15. sep. 2022 | 11:19

18Frames, årgang 5 – af­gangs­film

Skønne afgangsfilm fra fynsk filmskole skildrer med overskud og finurligt filmsprog unge mennesker med ondt i sjælen.

Serieanmeldelse
14. sep. 2022 | 15:22

Drømmeren – Karen Blixen bliver til

Connie Nielsen er forrygende til at vise Blixens forvandling fra introvert forfatterspire til bestsellerforfatter i nøgtern og nænsom kvalitetsserie.

Biografanmeldelse
14. sep. 2022 | 00:08

Moonage Daydream

Brett Morgens psykedeliske trip af en dokumentar om David Bowie er lige så unik og grænsesprængende som sin hovedperson.

Tv-anmeldelse
13. sep. 2022 | 17:39

Os på grænsen

Dokumentar om den ”forhadte” grænse mellem Danmark og Tyskland er uendeligt smuk, men har ét problem: Den er noget nær en lodret løgn!

festivalanmeldelse
11. sep. 2022 | 14:21

All the Beauty and the Bloodshed

Guldløvevinder er en gribende skildring af fotografen Nan Goldins kamp mod medicinalgigant og forsøg på at aftabuisere emner som partnervold og pillemisbrug.

© Filmmagasinet Ekko