Anmeldelser

1 - 12 ud af 2504
Biografanmeldelse
11. dec. 2019 | 14:29

Harpiks

Der er eventyrlig fantasi i den danske film om en isoleret pige, hvis historie om verdens råddenskab havde været bedre som kortfilm.

Biografanmeldelse
11. dec. 2019 | 09:10

Honey Boy

Shia LaBeouf ser tilbage på sin tid som Hollywoods problembarn i en medrivende og sjældent velspillet erindringsfilm.

Biografanmeldelse
10. dec. 2019 | 09:48

High Life

I sin første engelsksprogede film udforsker franske Claire Denis pervers seksualitet og det ydre rum gennem øjnene på Robert Pattinson som ensom astronaut.

Serieanmeldelse
08. dec. 2019 | 21:14

Tinka og Kon­ge­spil­let

TV 2’s eventyrlige julekalender om halvnissen Tinka byder på masser af magi, et charmerende persongalleri og samfundsrelevans.

Biografanmeldelse
08. dec. 2019 | 17:21

The Two Popes

Anthony Hopkins og Jonathan Pryce giver de guddommelige eksistenser en menneskelighed, der efterlader én med et smil på størrelse med Peterskirken.

Serieanmeldelse
07. dec. 2019 | 22:59

The Marvelous Mrs. Maisel – sæson 3

Tredje sæson af vedkommende komedieserie om en kvinde, der går imod strømmen i 1950’ernes traditionsbundne USA, holder niveauet.

Biografanmeldelse
05. dec. 2019 | 20:40

Sorry We Missed You

Ken Loach spidder det umenneskelige freelance-arbejdsmarked med en gribende beretning om en kernefamilie, hvor én ulykke kan få hele korthuset til at vælte.

Biografanmeldelse
05. dec. 2019 | 08:09

Jumanji: The Next Level

Jungletrommerne varsler action, eventyr og sjove kropsforviklinger i anden omgang, der formår at beholde charmen uden at forfalde til fan-leflen.

Biografanmeldelse
04. dec. 2019 | 09:23

Knives Out – var det mord?

Agatha Christies drilske ånd hviler over amerikansk whodunit-film, der underholder med et stjernecast, men knækker over på midten.

Serieanmeldelse
03. dec. 2019 | 19:08

Natten til lørdag

Teenageserie på DR bliver et tiltrængt studie i samtykke, når den gennemspiller den samme fredag fra tre personers forskellige synsvinkel.

Biografanmeldelse
03. dec. 2019 | 05:37

F for får 2: Får­ma­ged­don

Verdens sødeste får fra Aardman Animations er tilbage i en charmerende toer, der faktisk er bedre end etteren.

Biografanmeldelse
02. dec. 2019 | 12:32

Den gyldne handske

Fatih Akins seriemorderfilm er et grimt og kummerligt lille bæst, der sparker til den tyske fortids åbne sår.

© Filmmagasinet Ekko