Anmeldelser

1 - 12 ud af 3747
Biografanmeldelse
08. feb. 2023 | 08:11

Magic Mike’s Last Dance

Tredje film om stripperen Mike med de magiske hofter er til trods for karismatiske skuespillere en halvslatten affære.

Biografanmeldelse
07. feb. 2023 | 15:41

Folk og røvere i Kar­de­mom­me by

Norges støvede nationalklenodie vinder kampen om de yngstes vinterferie med en regelret filmatisering af Thorbjørn Egners klassiske børneroman.

Tv-anmeldelse
06. feb. 2023 | 00:16

Det sidste ord – Ritt Bjer­re­gaard

Ritt Bjerregaard identificerede sig som barn med Tarzan – ikke Jane – og har aldrig villet være elsket, afslørede den afdøde politiker i en overraskende mild tv-afsked.

Biografanmeldelse
04. feb. 2023 | 11:06

København findes ikke

Virkeligheden begynder at tage form efter tosomhedens frustrationer i Martin Skovbjergs fascinerende drama, der føles som at drukne.

Biografanmeldelse
03. feb. 2023 | 23:19

Jomfruer fra rummet

Dansk ungdomsfilm om sexgale rumvæsner er en velspillet og overrumplende sjov knaldperle.

Biografanmeldelse
01. feb. 2023 | 22:08

Mumier på udebane

Animeret familiefilm vender skurken mumien på hovedet og gør ham til helten, men misser chancen for at give indblik i den oldgamle egyptiske kultur.

Biografanmeldelse
31. jan. 2023 | 10:24

Karaoke Paradise

Rørende dokumentar om livet, døden og alt derimellem fra landet med de tusind søer og endnu flere karaokebarer.

Biografanmeldelse
31. jan. 2023 | 01:18

De otte bjerge

Med epossets store fortællekurve rammer åndeløst smukt drama om to mænds venskab på en bjergside i Alperne strenge af længsel og vemod.

Biografanmeldelse
30. jan. 2023 | 09:42

Roselil og sten­trol­den

Populær børnebog med opbyggelig eventyrverden vækkes til live i sprudlende, håndtegnet animation, man kan se igen og igen med familiens allermindste.

Biografanmeldelse
28. jan. 2023 | 13:55

Niels Bohr – Verdens bedste menneske

Delikat dokumentar om Niels Bohr som privatmenneske og en genial videnskabsmand, der forsøgte at være neutral i turbulent tid, hvor verdens store nationer bekrigede hinanden.

Biografanmeldelse
28. jan. 2023 | 11:16

Hit Big

Tragikomisk film om en forbryderfamilie på Spaniens solkyst formår imod alle odds at skabe varme følelser for de fordrukne finske antihelte.

Streaminganmeldelse
28. jan. 2023 | 01:04

Pamela, A Love Story

Dokumentar om Pamela Anderson er en vigtig udstilling af en syg kultur, som hungrer efter sexsymboler og straffer dem, der udfylder rollen.

© Filmmagasinet Ekko