Anmeldelser

1 - 12 ud af 3508
Serieanmeldelse
25. maj 2022 | 21:16

Con­ver­sa­tions with Friends

Der er en sexet kompleksitet i Normale mennesker-forfatteren Sally Rooneys firkantsdrama om den fascinerende og frustrerende sommerkærlighed.

Serieanmeldelse
22. maj 2022 | 13:44

Krag & Virkner

Interessant dramadokumentar om et af Danmarkshistorien mest opsigtsvækkende par er tiltrængt på en public service-kanal, der behandler kultur og historie stedmoderligt.

Serieanmeldelse
21. maj 2022 | 21:00

Ellen imellem

DR giver forbilledligt taletid til marginaliserede og udskammede folk, men spørgsmålet er, om forskere er blevet bondefanget.

Biografanmeldelse
21. maj 2022 | 13:16

Nordsøen

Spændende og velspillet norsk katastrofefilm stiller i storladen stil spørgsmål ved landets olieformue.

Serieanmeldelse
20. maj 2022 | 10:00

Gaslit

Julia Roberts stråler i karrierens bedste præstation som den ydmygede kvinde blandt idiotiske mænd under Watergate-skandalen.

Biografanmeldelse
20. maj 2022 | 08:56

Hændelsen

Venedig-vinderen er et rystende og komplet overbevisende abortdrama, der fremover bør vises på alle tv-stationer verden over på kvindernes kampdag.

Biografanmeldelse
19. maj 2022 | 00:09

Hatching

Fremragende finsk horrorfilm lægger sig op ad Speak No Evil med kuldegysende skildring af en familie, der ikke kan komme ubehaget til livs.

Biografanmeldelse
18. maj 2022 | 22:46

Downton Abbey: En ny æra

Fremragende skuespil og overdådig udsmykning bliver overskygget af Hollywood-spekulationer i fortsættelse af britisk succes.

Biografanmeldelse
18. maj 2022 | 08:42

Intet

Fascinerende ungdomsdrama udfordrer publikum med barsk fortælling om flokmentalitet og livets meningsløshed.

Streaminganmeldelse
16. maj 2022 | 23:07

Toscana

Nu forstår man godt, hvorfor ufrivilligt komisk kokkedrama med Anders Matthesen ikke kom i biografen.

Serieanmeldelse
16. maj 2022 | 19:05

Folkets tjener

Både fiktionens og virkelighedens ukrainske præsident fortjener topkarakter, skriver Ekkos anmelder om Volodymyr Zelenskijs satireserie, der nu kan ses på Netflix.

Biografanmeldelse
13. maj 2022 | 19:00

Top Gun: Maverick

Den længe ventede fortsættelse af Tom Cruises gennembrudsrolle er ikke bare hæsblæsende og storslået topunderholdning – det er den bedste blockbuster i årevis!

© Filmmagasinet Ekko