Anmeldelser

For tag: cph:dox
61 - 72 ud af 108
Cph:Dox 2019
21. mar. 2019 | 11:17

Min ui­mod­ståe­li­ge mand

Der er intet nyt fra kønsfronten. Korsgaards korstog ender med at blive en lige lovligt lille film om et lige lovligt stort emne.

Cph:Dox 2018
12. mar. 2018 | 15:10

Minding the Gap

Amerikansk skater blotlægger sine venners svære overgang fra barn til voksen i dokumentar, der med vildskab hylder ungdommens år.

Cph:Dox 2021
24. apr. 2021 | 08:59

My Psy­che­del­ic Love Story

Dokumentarmesteren Errol Morris’ film om lsd-kongen Timothy Leary er interessant, men kommer ikke i dybden med hans projekt.

Cph:Dox 2018
14. mar. 2018 | 11:18

Our New President

Hårdtslående og satirisk dokumentar om russiske fake news er næsten lige så manipulerende som de medier, den anklager for propaganda.

Cph:Dox 2021
03. maj 2021 | 18:10

Passion

Fordomme smadres i Maja Borgs dokumentar om sin omgangskreds af lak- og læder-venner, der kan kærtegne hinanden med vold og hele psykiske ar med fysiske.

Cph:Dox 2020
20. mar. 2020 | 18:49

Prelle – lytter til mig selv

Rapperen Prelles eksistentielle famlen skildres med humor og visdom i en modig film, der blander dokumentar og magisk realisme.

Cph:Dox 2019
20. mar. 2019 | 17:17

Push

Tankevækkende og uhyre aktuel dokumentar om, hvordan big business gør det umuligt for almindelige mennesker at bo i verdens storbyer.

Cph:Dox 2019
19. mar. 2019 | 22:26

Q’s Barber­shop

Dokumentar om en livsglad frisør i Vollsmose sætter veloplagt ansigt på de mennesker, der ofte ender som tal og skræmmebilleder.

Cph:Dox 2021
21. apr. 2021 | 16:33

Raising a School Shooter

Frida og Lasse Barkfors slår et slag for medmenneskeligheden med et gribende portræt af forældre, hvis børn har begået skoleskyderier.

Biografanmeldelse
10. nov. 2014 | 15:58

Red Army

Gabe Polskys drømmehug af en dokumentar løfter sin hyldest til historiens bedste ishockeyhold til en gribende beretning om Sovjetunionens storhed og fald.

Cph:Dox 2019
19. mar. 2019 | 22:49

Re­for­mi­sten

Dokumentar om Danmarks første kvindelige imam udforsker religiøse fortolkninger, men har huller i historien og efterlader ubesvarede spørgsmål.

Biografanmeldelse
02. sep. 2020 | 20:59

Rejsen til Utopia

Illusionerne knuses varmt og humoristisk med et brag, når en instruktør og hans familie kæmper for at realisere et klimavenligt liv.

© Filmmagasinet Ekko