Anmeldelser

For tag: animation
13 - 24 ud af 78
Biografanmeldelse
02. dec. 2021 | 10:00

Clifford – Den store, røde hund

New York hærges af en gigantisk hund i familiefilm, der har masser af charme, men man ender med at blive træt af det firbenede væsen.

Biografanmeldelse
02. dec. 2020 | 20:20

Croods: En ny tid

Med højt tempo og et sammenstød mellem stenalderen og den moderne verden er animationskomedie meningsfuld underholdning for hele familien.

Biografanmeldelse
11. apr. 2019 | 01:16

Den even­tyr­li­ge park

Børnefilm balancerer mellem sprudlende fantasi og den barske virkelighed, men gør én mere rundtosset end bevæget.

Biografanmeldelse
20. jan. 2022 | 08:24

Den magiske månerejse

Hvis man lukker ørerne for de forcerede replikker, er ny filmatisering af børnebogsklassiker en forrygende kosmisk rejse.

Biografanmeldelse
11. okt. 2017 | 12:22

Den utrolige historie om den kæm­pe­sto­re pære

Det er lykkedes at omsætte Jakob Martin Strids finurlige og flotte billedbog til det store lærred, så det er en fornøjelse for alle aldre.

Biografanmeldelse
08. sep. 2022 | 11:40

Dragon Ball Super: Super Hero

Det hæsblæsende mangaunivers vender tilbage i nostalgisk og underholdende film, som er mest henvendt til indforståede fans.

Biografanmeldelse
20. nov. 2019 | 21:44

Dron­nin­gens corgi

Hovedpersonen er en skabet køter i animeret børnefilm, der har en håbløst forstokket humor og gør Donald Trump til en hyggeonkel.

Biografanmeldelse
05. feb. 2020 | 18:34

Drøm­me­byg­ger­ne

Dansk animationsfilm dykker ned i drømmens fantasifulde verden og tager ungdommens svære følelser alvorligt på den originale rejse.

Biografanmeldelse
30. jan. 2020 | 08:46

Ellevilde Ella

Historie til små børn om en stærk og egenrådig pige underholder, men er også båret af lidt for forudsigelige intentioner.

Biografanmeldelse
25. nov. 2021 | 10:46

Encanto

Flot animationsfilm om at sætte pris på sig selv kunne være et stærkt budskab for børn, men Disney-filmen holder kedeligt fast i de traditionelle familieværdier.

Biografanmeldelse
03. dec. 2019 | 05:37

F for får 2: Får­ma­ged­don

Verdens sødeste får fra Aardman Animations er tilbage i en charmerende toer, der faktisk er bedre end etteren.

Biografanmeldelse
30. okt. 2019 | 19:07

Familien Addams

Det er imod alle odds lykkedes at gøre en af historiens mest makabre og ikoniske familier til en kedelig børnefilm.

© Filmmagasinet Ekko