Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1809
Biografanmeldelse
01. mar. 2021 | 18:25

Minari

Thomas Vinterbergs banemand ved Golden Globe-festen, Lee Isaac Chung, fanger det store i det små med en poetisk fortælling om sin koreanske families svære liv i 80’ernes USA.

Biografanmeldelse
26. feb. 2021 | 08:30

Promising Young Woman

Omdiskuteret hævndrama med Carey Mulligan som kvinde på krigsstien er en underholdende opsang til mænd og kvinder så diskret som en lussing.

Biografanmeldelse
12. feb. 2021 | 15:35

Wonder Woman 1984

Superheltefilmen starter sjovt og romantisk, men efterhånden arbejder den sig frem mod at blive lige så pæn og farveløs som Gal Gadot.

Biografanmeldelse
04. jan. 2021 | 01:56

Den anden side

Svensk horrorfilm om en familie, der flytter ind i et nyt hus, er skræmmende som ind i helvede.

Biografanmeldelse
07. dec. 2020 | 17:53

The Trouble with Nature

Danske Illum Jacobi demonstrerer underholdende og intelligent, at mennesket aldrig kan herske over naturen i satirisk film om autentisk filosof.

Biografanmeldelse
06. dec. 2020 | 22:46

De smukkeste år

I en tid præget af gråvejr og corona minder italiensk filmperle os om, hvad der er essensen af livet.

Biografanmeldelse
06. dec. 2020 | 15:58

Sound of Metal

Filmen om en trommeslager, der bliver døv, er et mesterværk ud i lyddesign og visuel fortællekunst. 

Biografanmeldelse
05. dec. 2020 | 23:58

Den blå orkidé

Med frapperende neonæstetik og pumpende musik er debutfilm om erotisk besættelse et prangende visitkort, men ikke en helstøbt fortælling.

Biografanmeldelse
02. dec. 2020 | 20:20

Croods: En ny tid

Med højt tempo og et sammenstød mellem stenalderen og den moderne verden er animationskomedie meningsfuld underholdning for hele familien.

Biografanmeldelse
02. dec. 2020 | 19:35

Honest Thief

Liam Neeson er begyndt at bevæge sig som en mand i hans høje alder, og med tandløs action kan selv 99 minutter føles som en evighed.

Biografanmeldelse
02. dec. 2020 | 18:29

Echo

Rúnar Rúnarssons julefilm er så langt fra Love Actually, man kan komme uden at forlade december, men opnår med 56 vignetter en sakral skønhed.

Biografanmeldelse
02. dec. 2020 | 13:29

Berlin Ale­xan­der­p­latz

Filmatisering af Alfred Döblins roman er en indigneret fortælling om de hvides magt over sorte, men kvindesynet er ikke lige så progressivt.  

© Filmmagasinet Ekko