Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1878
Biografanmeldelse
28. juli 2021 | 16:33

The Ice Road

Liam Neeson og co. kommer bogstavelig talt på glatis i underholdende actionbrag, hvor replikker og instruktion godt kunne trænge til en kærlig hånd.

Biografanmeldelse
28. juli 2021 | 13:49

Jungle Cruise

Disneys eventyrfilm er sommerens adrenalinsus med knald på actionscenerne og fortræffelig kemi mellem skuespillerne.

Biografanmeldelse
27. juli 2021 | 20:05

Were­wolves Within

Sam Richardson er en superb fornøjelse i munter gyserkomedie, der underholder fra start til slut og slukker tørsten for varulvehungrende filmfans.

Biografanmeldelse
23. juli 2021 | 15:02

Calamity Jane – Vestens vilde datter

Rørende og morsom animationsfilm samler alt det bedste fra western-værktøjskassen og fortæller en heltemodig frigørelseshistorie for en ung kvinde.

Biografanmeldelse
23. juli 2021 | 12:02

Japanske for­tæl­lin­ger

Årets japanske Cannes-vinder Ryusuke Hamaguchi viser med sin forrige film – om kvindeligt begær, tilfældet og tiden, der kun læger visse sår – at han er en af tidens mest spændende filmskabere.

Biografanmeldelse
22. juli 2021 | 09:01

Old

Få ting er så frygtindgydende som tiden, der løber løbsk. Men M. Night Shyamalans har alt for travlt til, at rædslerne for alvor får fat i sindet.

Biografanmeldelse
22. juli 2021 | 00:00

Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Skabelseshistorie om ikonisk legetøjsfigur er en fremragende actionbasker, og hovedrolleindehaver Henry Golding lægger billet ind på at blive den næste James Bond.

Biografanmeldelse
21. juli 2021 | 14:52

Ainbo – Amazonas’ vogter

Efter i generationer at have fået fortalt hvidvaskede historier om indianere og inuitter er det befriende med et andet blik, men peruansk-hollandsk film er halvhjertet.

Biografanmeldelse
20. juli 2021 | 11:19

Billie

Ramsaltet portræt af den gudbenådede, men samspilsramte sanger Billie Holliday, hvis mest selvfornedrende sange næppe ville kunne spilles i dag.

Biografanmeldelse
20. juli 2021 | 07:26

De Gaulle

Fransk kvalitetsfilm finder menneskeligheden hos general og præsident, der reddede landets ære under Anden Verdenskrig, men siden blev forhadt på både venstre- og højrefløjen.

Biografanmeldelse
19. juli 2021 | 16:14

Hvor kragerne vender

Debutanten Lisa Jespersen ser ikke kun det sjove i fordommene på begge sider af konflikten mellem provins og storby, men trænger også ind til det ægte menneskelige.

Biografanmeldelse
15. juli 2021 | 22:37

Space Jam 2: A New Legacy

Forsøget på at genoplive animationsklassiker med ny basketstjerne er proppet med product placement.

© Filmmagasinet Ekko