Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 2053
Biografanmeldelse
21. maj 2022 | 13:16

Nordsøen

Spændende og velspillet norsk katastrofefilm stiller i storladen stil spørgsmål ved landets olieformue.

Biografanmeldelse
20. maj 2022 | 08:56

Hændelsen

Venedig-vinderen er et rystende og komplet overbevisende abortdrama, der fremover bør vises på alle tv-stationer verden over på kvindernes kampdag.

Biografanmeldelse
19. maj 2022 | 00:09

Hatching

Fremragende finsk horrorfilm lægger sig op ad Speak No Evil med kuldegysende skildring af en familie, der ikke kan komme ubehaget til livs.

Biografanmeldelse
18. maj 2022 | 22:46

Downton Abbey: En ny æra

Fremragende skuespil og overdådig udsmykning bliver overskygget af Hollywood-spekulationer i fortsættelse af britisk succes.

Biografanmeldelse
18. maj 2022 | 08:42

Intet

Fascinerende ungdomsdrama udfordrer publikum med barsk fortælling om flokmentalitet og livets meningsløshed.

Biografanmeldelse
13. maj 2022 | 19:00

Top Gun: Maverick

Den længe ventede fortsættelse af Tom Cruises gennembrudsrolle er ikke bare hæsblæsende og storslået topunderholdning – det er den bedste blockbuster i årevis!

Biografanmeldelse
11. maj 2022 | 23:17

Bad Guys – De er super barske

Skønne danske stemmer sprudler i animeret kupfilm, der er fyldt med liv, humor og en meningsfuld morale.

Biografanmeldelse
11. maj 2022 | 16:59

Sparkling: Champag­nens historie

Man får lyst til at smage et glas eller to bobler under dokumentar, der med et hav af anekdoter udruller en champagnedyst mellem Frankrig og England.

Biografanmeldelse
11. maj 2022 | 12:11

Everything Every­where All at Once

Kultinstruktørerne Daniels rammer plet med en absurd-komisk kung fu-komedie, hvor Michelle Yeoh skal redde alting i universet.

Biografanmeldelse
10. maj 2022 | 20:09

Operation Mincemeat

Krigsfilm om et skelsættende fupnummer under Anden Verdenskrig er pokerspil med høje indsatser og patriotisk patos af den gamle skole.

Biografanmeldelse
10. maj 2022 | 16:31

Memory

Liam Neeson går på blodigt hævntogt som lejemorder med Alzheimers i en ujævn action-thriller, der finder ondskaben i den korrumperede overklasse.

Biografanmeldelse
10. maj 2022 | 11:20

A Hero

Asghar Farhadis iranske drama om antihelt er fængende som en thriller og hudfletter begavet en tid, hvor fortællinger fabrikeres og sælges.

© Filmmagasinet Ekko