Anmeldelser

For tag: animation
49 - 60 ud af 78
Biografanmeldelse
26. aug. 2021 | 05:44

Paw Patrol: Filmen

Som Avengers med søde hunde er animationsfilm noget så sjældent som et helstøbt action-komediedrama for børn.

Biografanmeldelse
03. juni 2020 | 23:57

Pelle Haleløs

Den svenske børnebogsklassiker vender tilbage til det store lærred i en fornøjelig eksplosion af farver, musik og godhjertede budskaber.

Biografanmeldelse
08. juni 2021 | 15:32

Peter Kanin hopper hjemmefra

Animeret kaninhelt vender tilbage i en film, der med intens nuttethed skildrer eksistentielle konflikter i børnehøjde.

Biografanmeldelse
09. feb. 2022 | 15:23

Pil’s eventyr

Fransk animationsfilm med sprudlende danske stemmer og original komik er overraskende god underholdning til børn og voksne.

Biografanmeldelse
27. feb. 2019 | 18:23

Pjuske flyver fra reden

Sympatisk animationsfilm er fyldt med charmerende figurer, men genbruger de samme tricks lidt for ofte.

Biografanmeldelse
25. aug. 2022 | 03:36

Poter af stål

Stærkt underholdende animationsfilm løfter den evige kamp mellem katte og hunde til en billedskøn og bramfri komedie om ulogisk racehad.

Streaminganmeldelse
02. mar. 2021 | 19:02

Raya og den sidste drage

En krigerprinsesse og en rapkæftet drage skal redde verden fra den visse undergang i underholdende og flot Disney-eventyr.

Serieanmeldelse
08. juni 2020 | 10:38

Rick and Morty – sæson 4, del 2

En overlegen sæsonafslutning fuldender tidens mest kreative animationsserie i et endegyldigt opgør med hovedpersonens status som forbillede for destruktive mænd.

Biografanmeldelse
01. juni 2016 | 23:33

Robinson Crusoe

På trods af flotte effekter lider de belgiske 3D-pionerer nWave Studios skibbrud med Robinson Crusoe, der er uopfindsom, kedelig og uden en eneste original joke.

Biografanmeldelse
13. okt. 2021 | 16:12

Ron – virker næsten altid

Sjældent helstøbt og hjertevarm animationsfilm rammer plet i skildring af venskab i den digitale tidsalder.

Streaminganmeldelse
09. mar. 2022 | 17:10

Rød

En kæmpe rød panda sætter forholdet mellem mor og datter på prøve i Oscar-vinders vidunderlige hyldest til puberteten.

Biografanmeldelse
12. juni 2020 | 03:20

SamSam

Succesfuld fransk-belgisk tv-serie har trods et væld af sjove og kreative figurer svært ved at klare springet til det store lærred.

© Filmmagasinet Ekko