Anmeldelser

For tag: animation
1 - 12 ud af 78
Biografanmeldelse
08. sep. 2022 | 11:40

Dragon Ball Super: Super Hero

Det hæsblæsende mangaunivers vender tilbage i nostalgisk og underholdende film, som er mest henvendt til indforståede fans.

Biografanmeldelse
25. aug. 2022 | 03:36

Poter af stål

Stærkt underholdende animationsfilm løfter den evige kamp mellem katte og hunde til en billedskøn og bramfri komedie om ulogisk racehad.

Biografanmeldelse
06. juli 2022 | 11:02

Ildsjæl

Spændende animationsfilm leger med vores forståelse af køn i historien om en kvindelig brandmand.

Biografanmeldelse
30. juni 2022 | 00:59

Minions 2: Historien om Gru

De animerede figurer er tilbage i en løs samling af dårlige sketches, der efterhånden bare er enormt irriterende.

Biografanmeldelse
16. juni 2022 | 07:35

Lightyear

Animationsfilmen om legetøjsastronauten sigter efter det uendelige univers, men kæmper med endimensionelle figurer uden humor.

Biografanmeldelse
11. maj 2022 | 23:17

Bad Guys – De er super barske

Skønne danske stemmer sprudler i animeret kupfilm, der er fyldt med liv, humor og en meningsfuld morale.

Biografanmeldelse
16. apr. 2022 | 12:44

Mus og Ræv i den syvende himmel

Som et befriende alternativ til sukkersød amerikansk animation taler tjekkisk børnefilm om døden med hjertevarme, melankoli og livsvisdom.

Streaminganmeldelse
09. mar. 2022 | 17:10

Rød

En kæmpe rød panda sætter forholdet mellem mor og datter på prøve i Oscar-vinders vidunderlige hyldest til puberteten.

Biografanmeldelse
09. feb. 2022 | 15:23

Pil’s eventyr

Fransk animationsfilm med sprudlende danske stemmer og original komik er overraskende god underholdning til børn og voksne.

Biografanmeldelse
01. feb. 2022 | 20:57

Syng 2

Den anden animationsfilm om en gruppe håbefulde musicaldyr er en medrivende hitparade med kritik af underholdningsbranchen.

Biografanmeldelse
26. jan. 2022 | 11:09

Monster­fa­mi­li­en – den uperfekte mission

Tysk animationsfilm er båret af rappe replikker og en god morale, men står i skyggen af Pixars superhelteklassiker De utrolige.

kortfilmanmeldelse
22. jan. 2022 | 14:38

The Animation Workshop 2022

Menneskets underbevidsthed udforskes i fremragende afgangsfilm, der brillerer med eskapistiske fantasiverdener og skarpe livsbetragtninger.

© Filmmagasinet Ekko