Anmeldelser

For tag: animation
25 - 36 ud af 74
Biografanmeldelse
30. juni 2021 | 18:52

Spirit – En fri sjæl

Animationsfilm om venskabet mellem en pige og en hest er charmerende og underholdende, men er i bund og grund en genindspilning af et serieafsnit.

Biografanmeldelse
23. juni 2021 | 18:17

Bien Maja og det gyldne æg

Der mangler personlighed og spænding i sød film om to bi-venner, som i en smuk animationsverden kommer med vigtige budskaber til børn.

Streaminganmeldelse
18. juni 2021 | 11:39

Luca

Pixar fanger en tone af solsveden nostalgi og svunden barndom i sjov animationsfilm om venskab og havmonstre.

Biografanmeldelse
08. juni 2021 | 15:32

Peter Kanin hopper hjemmefra

Animeret kaninhelt vender tilbage i en film, der med intens nuttethed skildrer eksistentielle konflikter i børnehøjde.

Biografanmeldelse
27. maj 2021 | 14:21

100 % ulv

Med finurlige twists og et meningsfuldt budskab engagerer australsk animationsfilm, men den tyr for ofte til overfladisk spektakel.

Biografanmeldelse
19. maj 2021 | 20:06

Yakari på store eventyr

Europæisk animationsfilm om en lille indianers smukke møde med naturen er noget nær den perfekte familiefilm.

Biografanmeldelse
12. maj 2021 | 19:44

Tom & Jerry

På grund af krigen mellem Warner Bros. og biograferne vil kaotisk komedie med katten og musen kun blive vist få steder. Og godt det samme.

Biografanmeldelse
12. maj 2021 | 09:22

Knudsen & Ludvigsen – og det store dyr

Norsk animationsfilm om elsket sangduo har samme improviserede originalitet som de fantasifulde lege, man fandt på som barn.

Streaminganmeldelse
11. maj 2021 | 19:46

Familien Mitchell mod ma­ski­ner­ne

Med uforlignelig visuel komik og kærlighed til den dysfunktionelle familie ligner Netflix-animationsfilm en klassiker, der står mål med Pixars bedste.

Biografanmeldelse
05. maj 2021 | 16:54

Operation Nordpolen – Tjep på sne­e­ven­tyr

Væbnet med en velmenende historie om global opvarmning synker harmløs børnefilm dybt til bunds.

Streaminganmeldelse
30. mar. 2021 | 22:43

Wol­fwal­kers

Som Miyazaki har forløst japanske folkeeventyr med finurlige historier, fører Tomm Moore den keltiske folkearv ind i en ny generation af børneværelser.

VOID 2021
11. mar. 2021 | 20:39

kOsOng (No One Inside)

Indonesisk dokumentar på den danske animationsfestival VOID bliver siddende på nethinden med slående betragtninger om barnløshed.

© Filmmagasinet Ekko