Anmeldelser

For tag: animation
25 - 36 ud af 76
Serieanmeldelse
19. feb. 2021 | 19:41

Solar Opposites

Rumvæsen-serie af manden bag Rick and Morty læner sig tæt op ad forgængeren, men finder sin egen stil som satirisk hyldest til menneskehedens mange særheder.

kortfilmanmeldelse
11. feb. 2021 | 18:38

The Animation Workshop 2021

Nostalgi og drømmelandskaber sætter fantasien fri i afgangsfilm fra animationsuddannelse, der sprænger rammen for den lineære fortælling.

Biografanmeldelse
02. dec. 2020 | 20:20

Croods: En ny tid

Med højt tempo og et sammenstød mellem stenalderen og den moderne verden er animationskomedie meningsfuld underholdning for hele familien.

Streaminganmeldelse
23. okt. 2020 | 08:05

Til månen og tilbage

Animationsfilm på Netflix om en ung piges rejse til månen er en hjertevarm fortælling om at mindes dem, man har mistet. 

Biografanmeldelse
05. okt. 2020 | 21:20

Familien Bigfoot

Humor og alvor blandes fortrinligt i animeret familiefilm, som har et vigtigt budskab om naturens balance til det unge publikum.

kortfilmanmeldelse
22. aug. 2020 | 22:32

Film­sko­len animation årgang 2020

Seks vidtspændende talenter fra Filmskolen imponerer med originale og underholdende afgangsfilm, der får fremtiden til at se lys ud for dansk animation.

Biografanmeldelse
01. juli 2020 | 12:02

Trolls på ver­dens­tur­né

Den normalt svære toer forløses charmerende og legende let, og sangeren Stine Bramsen er en ren fornøjelse i den danske versionering.

Biografanmeldelse
24. juni 2020 | 09:35

Blokhavn

Fordomme bliver veloplagt udfordret i dansk animationskomedie om livet for skoledrenge med indvandrerbaggrund, hvor humor og følsomhed går hånd i hånd.

Biografanmeldelse
03. juni 2020 | 23:57

Pelle Haleløs

Den svenske børnebogsklassiker vender tilbage til det store lærred i en fornøjelig eksplosion af farver, musik og godhjertede budskaber.

Serieanmeldelse
23. apr. 2020 | 20:41

The Midnight Gospel

Skaberen af kultserien Adventure Time har lagt penselstrøg til animationsserie baseret på frihedsideologisk podcast, som er perfekt til bevidsthedsudvidende stonere.

Biografanmeldelse
10. mar. 2020 | 15:24

Weath­er­ing with You

Fantasifuld, japansk animationsfilm af instruktøren bag Your Name er fyldt med kærlighed og magiske øjeblikke.

kortfilmanmeldelse
20. feb. 2020 | 12:29

The Animation Workshop 2020

Mørke dystopier, socialrealisme og videnskabens forunderlige verden mødes i film fra animationsuddannelse, der varsler en spændende fremtid for dansk animation.

© Filmmagasinet Ekko