Anmeldelser

For tag: francois ozon
1 - 9 ud af 9
Biografanmeldelse
05. okt. 2022 | 16:58

Peter von Kant

Franske Francois Ozon forsøger at låne noget af Fassbinders ånd og sågar hans ikon Hanna Schygulla, men savner sans for personernes ubevidste.

Biografanmeldelse
21. nov. 2021 | 13:26

Alt gik godt

François Ozon tackler livets store punktum med åbenhed og giver os en sjælden mulighed for at granske vores egen dødelighed.

Biografanmeldelse
14. aug. 2021 | 18:18

Sommeren ’85

François Ozons velspillede kærlighedsdrama om to unge mænd finder en skævere tone end Call Me by Your Name ved at blande det medrivende og melankolske.

Biografanmeldelse
23. nov. 2019 | 15:42

Gud være lovet

François Ozon når med en overraskende nedtonet stil ind i hjertet af en katolsk pædofili-skandale, der er brændende aktuel.

Biografanmeldelse
07. feb. 2018 | 09:22

Dobbelt begær

François Ozon giver den fuld skrue med sadomasochistiske fantasier, tvillingeforvekslinger og filmiske lækkerier, men undervejs indsniger der sig en vis træthed.

Biografanmeldelse
30. mar. 2017 | 00:48

Frantz

François Ozons Frantz er på overfladen et banalt og gammeldags melodrama, men dybest set handler den om mindernes betydning i en helingsproces.

Biografanmeldelse
03. juni 2015 | 16:34

Min nye veninde

En kvinde opdager en overraskende hemmelighed om sin afdøde venindes mand i François Ozons godartede drama.

Biografanmeldelse
08. juli 2014 | 12:16

Ung og smuk

François Ozon har lavet et feministisk statement med historien om en syttenårig overklassepige, der vælger at blive prostitueret. Hvorfor hun gør det, er befriende uforklarligt!

Biografanmeldelse
13. maj 2014 | 18:36

Selv i de bedste hjem

François Ozon viser Hitchcock’sk suspense og nyt menneskeligt overskud i historien om en lærer, som bliver afhængig af at læse sin elevs fristile om overklassens seksuelle udskejelser.

© Filmmagasinet Ekko