Anmeldelser

For tag: sundance
1 - 12 ud af 20
Serieanmeldelse
04. mar. 2022 | 12:19

Mørkt hjerte

Instruktøren bag genistregen Den skyldige er tilbage med en fremragende krimiserie, hvor de svenske trætoppe kogler af myter og mordgåder.

festivalanmeldelse
27. jan. 2022 | 16:40

Sharp Stick

Lena Dunham er tilbage med film om en 26-årig jomfru, der får taget sin mødom af en gift mand og bruger porno til at udforske sin seksualitet.

Cph:Dox 2022
26. jan. 2022 | 15:06

TikTok, Boom.

Verdens hotteste sociale medie dissekeres i en interessant dokumentar, der både har øje for TikToks kreative potentiale og farlige skyggesider.

Cph:Dox 2022
25. jan. 2022 | 15:35

The Territory

Amazonas-indianere forsvarer deres territorium i danskproduceret dokumentar, der med stor effekt overlader kameraet til de indfødte.

Cph:Dox 2022
24. jan. 2022 | 14:11

A House Made of Splinters

Dansk dokumentar giver et råt og medfølende indblik i børnehjemsbørns hårde skæbne i Østukraine, men bevarer håbet.

Cph:Dox 2021
09. apr. 2021 | 22:33

In the Same Breath

Hårrejsende skildring af corona-udbruddet i Wuhan og USA udstiller misinformation og mørklægning af regeringen – i begge lande.

Cph:Dox 2021
04. feb. 2021 | 17:44

President

Camilla Nielssons prisbelønnede dokumentar giver et medlevende indblik i, hvordan et korrupt regime kan klamre sig til magten.

Biografanmeldelse
30. jan. 2021 | 11:04

Flugt

Afghansk flygtning deler som voksen sin rystende historie i animeret, dansk dokumentar, der viser, hvordan et traume kan ændre et menneskes identitet.

Streaminganmeldelse
29. jan. 2021 | 14:39

The Last Black Man in San Francisco

Fremragende debutfilm om venskab og racespændinger i San Francisco er et sanseligt spabad for sjælen.

Biografanmeldelse
01. feb. 2020 | 16:32

Monos

Portræt af en gruppe columbianske børnesoldater vipper frygtindgydende mellem barbari og civilisation, mens Fluernes herre og Dommedag nu spøger i kulissen.

festivalanmeldelse
27. jan. 2020 | 13:19

Wendy

Otte år efter Hushpuppy vender Benh Zeitlin tilbage med et berusende eventyr, der gengiver barndommens nysgerrige utilregnelighed, så man føler sig som et barn igen.

Streaminganmeldelse
25. jan. 2020 | 13:39

Into the Deep

Grum dokumentar kommer helt tæt på ubådsmorderen Peter Madsens storhedsvanvid og personlighedskult med en intensitet, der sætter dybe spor.

© Filmmagasinet Ekko