Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 545
Serieanmeldelse
14. apr. 2021 | 19:25

Worn Stories

Menneskers forhold til tøj er til tider sygeligt, men Netflix-serie har hverken det store at sige om tøjet eller menneskene, som har det på.

Serieanmeldelse
14. apr. 2021 | 14:12

Værelse 2806: Anklagen

Fransk dokumentarserie om magtfuld politikers ustraffede overgreb viser, at der trods #MeToo stadig er et opgør at tage med uvidenheden.

Serieanmeldelse
14. apr. 2021 | 05:53

Mare of Easttown

Krimiserie trækker på klichéer, men Kate Winslet er alligevel dragende som hærget politiefterforsker med problemer på hjemmefronten i en lilleby fyldt med hemmeligheder.

Serieanmeldelse
13. apr. 2021 | 21:21

Welcome to Utmark

Kim Fupz Aakeson og Dagur Káris nordiske Twin Peaks-western rammer plet med begsort galgenhumor og skaber forventninger til en anden sæson med mere fortælling.

Serieanmeldelse
13. apr. 2021 | 18:38

Paradise Hotel – sæson 17

Som en forargelig højskole for underklassens børn rummer den uendelige reality-serie en almen sandhed om ungdommen.

Serieanmeldelse
10. apr. 2021 | 23:03

Over Atlanten

Selv om Discovery har gjort et scoop og fået Lars Løkke Rasmussen med ombord, bliver man ikke det mindste søsyg, hvis man kan holde sin IKEA-kaffekop bare nogenlunde vandret.

Serieanmeldelse
10. apr. 2021 | 01:28

The Nevers

Underholdende sci-fi-serie om Victoriatiden har et potentiale, hvis den kan forenkle plottet og rive sig fri af skandaleombruste Joss Whedon.

Serieanmeldelse
09. apr. 2021 | 18:39

Ex­term­in­ate All the Brutes

Instruktøren bag I Am Not Your Negro har skabt sit magnum opus, der chokerer og trætter med billeder af den hvide mands folkemord.

Serieanmeldelse
09. apr. 2021 | 18:04

Min­kav­ler­ne – sæson 2

Fornyet samfundsrelevans kan ikke løfte komedieserie, der mangler noget så essentielt som en velskrevet vittighed.

Serieanmeldelse
02. apr. 2021 | 15:32

Limboland – sæson 2

Den nye generations bedste kvindelige skuespillere sprudler i glimrende dansk pendant til Girls, hvor særligt én sexscene gør indtryk.

Serieanmeldelse
02. apr. 2021 | 13:35

Snabba Cash

Med et genialt kameraarbejde af blandt andre danske Erik Molberg Hansen løfter serien om det svenske bandemiljø sig til dystert portræt af et samfund på bristepunktet.

Serieanmeldelse
31. mar. 2021 | 13:16

Pray, Obey, Kill

HBO-dokumentar om en sensationel mordsag i en religiøs kult i Sverige er en af de bedste true crime-serier til dato.

© Filmmagasinet Ekko