Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 696
Serieanmeldelse
07. okt. 2022 | 16:09

Sherwood

Politisk indigneret og intelligent serie om moderne Robin Hood-morder er engelsk krimi, når den er allerbedst.

Serieanmeldelse
29. sep. 2022 | 21:22

Carmen Curlers

Flamboyant DR-satsning med anstrøg af Matador skildrer underholdende 1960’ernes skelsættende ændringer i det danske samfund.

Serieanmeldelse
27. sep. 2022 | 12:08

Sy­geple­jesko­len – sæson 5

TV 2’s lægedrama tager hånd om 1950’ernes omskiftelige kønsnormer, som dog overskygges af romantiske eventyr på arbejdspladsen.

Serieanmeldelse
15. sep. 2022 | 18:19

Under the Banner of Heaven

Troværdigheden gennemsyrer medrivende krimiserie, der med fascinerende indblik i mormonkirken udfolder en bestialsk drabsopklaring.

Serieanmeldelse
14. sep. 2022 | 15:22

Drømmeren – Karen Blixen bliver til

Connie Nielsen er forrygende til at vise Blixens forvandling fra introvert forfatterspire til bestsellerforfatter i nøgtern og nænsom kvalitetsserie.

Serieanmeldelse
10. sep. 2022 | 18:10

House of Hammer

Rystende dokumentar om Armie Hammer og hans privilegerede familie udstiller overgrebsfolk uden at udskamme seksuelt frigjorthed.

Serieanmeldelse
10. sep. 2022 | 14:08

Copen­ha­gen Cowboy

Der er ikke meget Pusher over Nicolas Winding Refns tilbagevenden til Danmark, hvor han fortsætter de senere års dvælende neon noir-stemning med glimtvis genialitet.

Serieanmeldelse
31. aug. 2022 | 16:00

Ringenes herre: Mag­trin­ge­ne

Efter de to første afsnit mangler verdens dyreste tv-serie alt det, der ikke kan købes for penge.

Serieanmeldelse
26. aug. 2022 | 16:51

Better Call Saul – sæson 6

En af tv-historiens bedste serier løfter sig over Breaking Bad med åndeløst spændende og dybt bevægende afslutning på det forrygende karakterstudie.

Serieanmeldelse
22. aug. 2022 | 06:37

Spies og mor­gen­bol­le­da­mer­ne

Hvorfor kunne ingen i samtiden se, hvor klam Simon Spies var, og hvorfor har kunstnere som Anders Matthesen i nutiden hyldet den sadistiske rejsekonge?

Serieanmeldelse
19. aug. 2022 | 13:07

Håber du kom godt hjem

Det er en genistreg at pakke en nødvendig historie om voldtægt ind i en detektivisk ungdomsserie, der vil danne forbillede for målgruppen.

Serieanmeldelse
19. aug. 2022 | 11:31

House of the Dragon

Fantasy-landet Westeros vækkes endnu mere fascinerende til live i Game of Thrones-spinoff, der holder et stramt fokus på kvinders forhold til magt.

© Filmmagasinet Ekko