Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 665
Serieanmeldelse
25. maj 2022 | 21:16

Con­ver­sa­tions with Friends

Der er en sexet kompleksitet i Normale mennesker-forfatteren Sally Rooneys firkantsdrama om den fascinerende og frustrerende sommerkærlighed.

Serieanmeldelse
22. maj 2022 | 13:44

Krag & Virkner

Interessant dramadokumentar om et af Danmarkshistorien mest opsigtsvækkende par er tiltrængt på en public service-kanal, der behandler kultur og historie stedmoderligt.

Serieanmeldelse
21. maj 2022 | 21:00

Ellen imellem

DR giver forbilledligt taletid til marginaliserede og udskammede folk, men spørgsmålet er, om forskere er blevet bondefanget.

Serieanmeldelse
20. maj 2022 | 10:00

Gaslit

Julia Roberts stråler i karrierens bedste præstation som den ydmygede kvinde blandt idiotiske mænd under Watergate-skandalen.

Serieanmeldelse
16. maj 2022 | 19:05

Folkets tjener

Både fiktionens og virkelighedens ukrainske præsident fortjener topkarakter, skriver Ekkos anmelder om Volodymyr Zelenskijs satireserie, der nu kan ses på Netflix.

Serieanmeldelse
09. maj 2022 | 06:08

The Staircase

True crime-serie med skræmmende god Colin Firth giver plads til en anden sandhed om mordsag end dokumentaren, som fik frikendt ægtemand for mord.

Serieanmeldelse
07. maj 2022 | 15:01

The Viking – narko­kon­gens fald

Journalists optrevling af dansk narkobarons liv har potentialet til at være en medrivende dokumentarserie, men der er blevet truffet et fatalt valg.

Serieanmeldelse
07. maj 2022 | 13:15

How I Met Your Father

Sitcom vender How I Met Your Mother på hovedet og ser fra år 2050 underholdende, men også noget uempatisk tilbage på en vennegruppe i vores samtid.

Serieanmeldelse
04. maj 2022 | 14:20

Clark

Bill Skarsgård er overbevisende som gangsteren Clark Olofsson, der som en blanding af Pippi Langstrømpe og Al Capone i årtier drev gæk med det svenske folkehjems ordensmagt.

Serieanmeldelse
02. maj 2022 | 10:03

Made in Oslo

Stærke præstationer af Pia Tjelta og danske Jakob Cedergren præger norsk drama, der kritisk og kærligt tager hul på tabuet om barnløshed.

Serieanmeldelse
01. maj 2022 | 09:49

The Offer

Der er ikke sparet på noget i den imponerende flotte skildring af tilblivelsen af Godfather, men serien kommer ikke ind under filmrullen på mesterværket.

Serieanmeldelse
30. apr. 2022 | 20:39

The Man Who Fell to Earth

Seriefortsættelse af kultfilm med David Bowie er båret af knalddygtige skuespillere, men hverken indhold eller form lever op til originalen.

© Filmmagasinet Ekko