Anmeldelser

For tag: true crime
1 - 10 ud af 10
Serieanmeldelse
25. nov. 2021 | 07:55

Ama­ger­man­den

Dokumentar om Amagermanden viser, at politiet tidligt kunne have fået fældende beviser, men man ignorerede flere borgerhenvendelser.

Serieanmeldelse
20. nov. 2021 | 10:43

Tiger King – sæson 2

Også anden sæson er et fyrværkeri af narcissisme og psykopati, men formår ikke at genskab det elektrochok, man fik ved første møde med personkredsen omkring Joe Exotic.

Serieanmeldelse
16. feb. 2021 | 06:11

Ho­ved­mistænkt – Madeleine Mc­Cann-​sa­gen

Den danske afdeling af Discovery byder ikke på nye afsløringer, men samler brikkerne til et velfortalt og skræmmende portræt af den hovedmistænkte i vor tids store forsvindingssag.

Serieanmeldelse
11. feb. 2021 | 20:54

Seduced: Inside the NXIVM Cult

Det er i sig selv rigeligt rystende at høre offers beretning om sexkult, men serieskaberen kan ikke nære sig fra rørstrømske virkemidler og et virvar af vinkler.

Serieanmeldelse
10. feb. 2021 | 14:31

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel

En mystisk forsvindingssag knopskyder i alle retninger i medrivende true crime-serie, hvor konspirationsteoretikerne får for meget ukritisk taletid.

Serieanmeldelse
23. sep. 2020 | 10:24

De hemmelige op­ta­gel­ser med Peter Madsen

Det er svært at se bort fra det kvalmt sensationalistiske i Dplays dokumentarserie om Peter Madsen, men indblikket i den usle tabers tankegang er interessant.

Serieanmeldelse
12. sep. 2020 | 16:40

In­ter­rog­a­tion

True crime-drama lader originalt seeren vælge rækkefølgen af afsnittene, hvor stærkt skuespil kompenserer for et ufuldendt  koncept.

Serieanmeldelse
23. juni 2020 | 11:23

I’ll Be Gone in the Dark

HBO-serie hylder overbevisende afdød forfatter, der skabte opmærksomhed om The Golden State Killer og samlede hans ofre og deres pårørende i en fælles efterforskning.

Serieanmeldelse
24. maj 2020 | 15:07

Til­stå­el­sen

Med grundig research og en sober fremstilling sætter TV 2-serie spørgsmålstegn ved, om manden kendt som Danmarks værste massemorder faktisk er skyldig.

Serieanmeldelse
21. apr. 2020 | 16:12

Savmordet

TV 2’s true crime-serie om jagten på gerningsmanden i uopklaret mord fra 90’erne byder på effektiv spænding, men glemmer selve sagen.

© Filmmagasinet Ekko