Anmeldelser / Kunstanmeldelse

1 - 12 ud af 13
Kunstanmeldelse
10. sep. 2021 | 13:17

Infinite Deep

David Lynch’ fotokunst har stået i skyggen af hans populære film og serier, men i Nikolaj Kunsthals smukke gange og gotiske trappeskakter kommer de virkelig til deres ret.

Kunstanmeldelse
21. aug. 2021 | 09:34

Letters from St. Pe­ters­burg

Dansk dokumentar om russisk lgbtq-ungdom skildrer en undertrykt og skjult verden. I Nikolaj Kunsthal bliver den nærmest guddommelig.

Kunstanmeldelse
19. maj 2021 | 18:57

Nikolaj – Kø­ben­havns Kunsthal 40 år

Nikolaj Kunsthal slår igen et vigtigt slag for videokunsten og demonstrerer i fornem udstilling for kendere og novicer, at mediets æstetik har udviklet sig radikalt.

Kunstanmeldelse
05. nov. 2020 | 20:42

Die Asta – stum­fil­mens danske su­per­stjer­ne

På Kunstmuseum Brandts kan kendere såvel som novicer lade sig sanseligt forføre af Asta Nielsen, nøjagtigt som filmmediets tidlige publikummer gjorde.

Kunstanmeldelse
13. okt. 2019 | 15:11

Art & Porn

Med sans for timing præsenterer Kunsthal Charlottenborg interessante højdepunkter fra kunstens favntag med porno, der for 50 år siden blev set som en befrielse, men hurtigt skuffede.

Kunstanmeldelse
28. jan. 2019 | 14:06

Dau

Udstillingen med verdens vildeste filmprojekt giver et fascinerende og dybt originalt indblik i den menneskelige tilstand under et kommunistisk regime.

Kunstanmeldelse
09. okt. 2018 | 13:48

French Kiss

Viborg-udstilling i samarbejde med Danmarks største animationsfestival demonstrerer alsidigheden, legesygen og den kunstneriske værdi i animationsfilm.

Kunstanmeldelse
08. okt. 2018 | 16:50

Into the Unknown

Overvældende science fiction-udstilling på Brandts er fyldt med spændende kuriositeter, men mangler fokus og overblik.

Kunstanmeldelse
17. nov. 2017 | 14:27

Lars von Trier – det gode med det onde

Kunstudstilling viser Lars von Trier som eksistentialismens helt store mester med rekvisitter, storladne filmsekvenser og kuriøse detaljer.

Kunstanmeldelse
25. apr. 2017 | 01:27

Rejsen

Christoffer Boes særudstilling på Moesgaard Museum er en ambitiøs og poetisk filmisk rejse i menneskehedens grundvilkår.

Kunstanmeldelse
27. sep. 2016 | 20:16

The Reviews

I sin live-performance fører Michael Madsen publikum ind i mesterværker, der aldrig er blevet lavet. Virkningen er hypnotisk, hvis man altså ikke falder i søvn.

Kunstanmeldelse
30. juni 2015 | 12:54

Secret Cinema – The Empire Strikes Back

Ørkenplaneten Tatooine genskabt i en gigantisk industrihal. Denne sæsons Secret Cinema-arrangement fejrer en af filmhistoriens bedste fortsættelser. Mekka for Star Wars-nørder!

© Filmmagasinet Ekko