Anmeldelser / Biografanmeldelse

1909 - 1920 ud af 1936
Biografanmeldelse
12. maj 2021 | 00:22

Wrath of Man

Instruktøren Guy Ritchie genfinder formen med actionbøffen Jason Statham i en hyldest til 1970’ernes hårdkogte kup- og selvtægtsfilm.

Biografanmeldelse
19. aug. 2021 | 07:55

Wrong Turn: The Found­a­tion

Ung kvinde langer effektive øretæver ud i blodig gyserfilm, der ikke lægger nyt til historien om det civiliserede menneskes møde med brutale bondeknolde.

Biografanmeldelse
16. mar. 2019 | 12:14

X&Y

Hvem er vi? spørger svenske Anna Odell og får hjælp af stjerner som Mikael Persbrandt, Trine Dyrholm og Sofie Gråbøl i spøjs metafilm, der underholder, men ikke gør én klogere.

Biografanmeldelse
07. sep. 2015 | 16:01

X+Y

Kan der komme en god film ud af matematiske formler og kompleks algebra? Ja, åbenbart. Den engelske X+Y er fyldt med personlighed, intimitet og lun humor.

Biografanmeldelse
19. maj 2016 | 00:57

X-Men: Apo­ca­lypse

Bryan Singers foreløbige farvel til X-Men-universet er genrerabalder med smæk på, selvom den til tider føles mere som en æresrunde end et rekordforsøg.

Biografanmeldelse
05. juni 2019 | 13:35

X-Men: Dark Phoenix

Elendigt skuespil og tomme effekter betyder, at den nye film om mutantgruppen X-Men aldrig vil rejse sig fra asken.

Biografanmeldelse
20. maj 2014 | 10:22

X-Men: Days of Future Past

Bryan Singer og hans stjernecast er fulde af overskud i den hidtil mest intrikate og ambitiøse X-Men-film, som også er seriens bedste til dato.

Biografanmeldelse
20. jan. 2017 | 12:49

xXx: Return of Xander Cage

Den skaldede testosteronbamse Vin Diesel er tilbage som xXx-agent i monoton actionfilm, hvis høje tempo virker mere søvndyssende end opkvikkende.

Biografanmeldelse
30. sep. 2019 | 16:12

XY Chelsea

Tryllebindende dokumentar følger Bradley Manning, der afslørede den amerikanske stats krigsforbrydelser, erklærede sig transkønnet og den dag i dag er en gåde.

Biografanmeldelse
19. maj 2021 | 20:06

Yakari på store eventyr

Europæisk animationsfilm om en lille indianers smukke møde med naturen er noget nær den perfekte familiefilm.

Biografanmeldelse
17. juli 2019 | 19:00

Yao

Omar Sy fra De urørlige sørger for charmen i fransk komediedrama, der kun sjældent sætter gang i lattermusklerne og tårekanalerne.

Biografanmeldelse
26. juni 2019 | 21:15

Yesterday

Oscar-vinderen Danny Boyle skraber bunden med doven romantisk komedie, der er krydret med hyggeracisme og et gammeldags kvindesyn.

© Filmmagasinet Ekko