Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1936
Biografanmeldelse
23. okt. 2021 | 15:41

Skyggen i mit øje

Ole Bornedal balancerer mellem Spielberg’ske højder og askesens mester i sin hidtil bedste film, hvor kun cementfyldte tårekanaler ikke vil blive våde.

Biografanmeldelse
23. okt. 2021 | 11:39

Verdens smukkeste dreng

Svensk dokumentar fortæller den tankevækkende historie om, hvor grim verdens smukkeste dreng fra Døden i Venedig blev af udnyttelse og overgreb.

Biografanmeldelse
21. okt. 2021 | 10:18

Gagarine

Fransk drama om en ung mand, der forsøger at redde sit hjem fra nedrivning, er en dybt betagende filmoplevelse.

Biografanmeldelse
19. okt. 2021 | 15:56

The Sparks Brothers

Legesyg filmmesters dokumentar om det oversete kultband Sparks er flamboyant og herligt fjoget.

Biografanmeldelse
19. okt. 2021 | 13:48

The French Dispatch

Wes Anderson har i en bombastisk og billedskøn hyldest til fransk kultur og magasinjournalistik skabt den mest Wes Anderson’ske film til dato.

Biografanmeldelse
13. okt. 2021 | 23:26

Halloween Kills

Et uovertruffent blodbad tynges af en mudret historie i gyser-fortsættelsen om morderen Michael Myers.

Biografanmeldelse
13. okt. 2021 | 21:59

Venom: Let There Be Carnage

Der er bulder, brag og sjove skænderier i anden omgang med umage antihelt-makkerpar.

Biografanmeldelse
13. okt. 2021 | 16:44

Boss Baby – Det bli’r i familien

Det havde måske reddet efterfølgeren, hvis Alec Baldwin kunne tale dansk, men animationsfilm er en tempofyldt hovedpine.

Biografanmeldelse
13. okt. 2021 | 16:12

Ron – virker næsten altid

Sjældent helstøbt og hjertevarm animationsfilm rammer plet i skildring af venskab i den digitale tidsalder.

Biografanmeldelse
12. okt. 2021 | 06:10

The Last Duel

En middelalderlig voldtægt opleves fra tre synsvinkler i Ridley Scotts storladne actionfilm, der er en feministisk dekonstruktion af riddergenren.

Biografanmeldelse
11. okt. 2021 | 17:09

Skak­novel­le

Filmatisering af Stefan Zweigs sidste værk genskaber en verden af i går og spejler det lille drama i det store under Anden Verdenskrig.

Biografanmeldelse
11. okt. 2021 | 10:12

Den gyldne jord

Tysk-mongolsk drama om store drømme og mineindustri viser bjergtagende et fremmed liv på den anden side af kloden.

© Filmmagasinet Ekko