Anmeldelser / Biografanmeldelse

1945 - 1956 ud af 2154
Biografanmeldelse
23. okt. 2013 | 20:00

Farvel til mafiaen

Robert De Niro og Luc Besson fortsætter deres karrierenedtur med kikset mafiaparodi.

Biografanmeldelse
16. okt. 2013 | 20:00

This Is the End

James Franco, Seth Rogen og Danny McBride spiller sig selv i fladpandet komedie, der utvivlsomt har været sjovest, mens optagelserne stod på.

Biografanmeldelse
16. okt. 2013 | 20:00

Reaching for the Moon

Brasiliansk biopic om et lesbisk forhold mellem en digter og arkitekt er fyldt med lækre optagelser, som utvivlsomt har vakt glæde hos landets filmfonde.

Biografanmeldelse
16. okt. 2013 | 20:00

Betties tur

Skuespiller-ikonet Catherine Deneuve brillerer som kæderygende eks-skønhedsdronning, der prøver at finde mening med livet i den tredje alder.

Biografanmeldelse
16. okt. 2013 | 20:00

Escape Plan

I flugtfilmen Escape Plan spiller Stallone og Schwarzenegger ikke nær så meget med musklerne, som de plejer. Men alligevel fiser det hele ud i larmende eksplosioner.

Biografanmeldelse
11. okt. 2013 | 14:14

Olsen Banden på dybt vand

Den anden animerede Olsen Banden-film synker til bunds i nostalgimisbrug og platte pruttejokes.

Biografanmeldelse
09. okt. 2013 | 23:14

2 Guns

Instruktøren Baltasar Kormákur har to filmpremierer denne uge – og med Denzel Washington og Mark Wahlberg i macho-ping-pong er 2 Guns utvivlsomt den mindst sofistikerede.

Biografanmeldelse
09. okt. 2013 | 22:30

About Time

Manden bag Fire bryllupper og en begravelse og Notting Hill har begået en romantisk komedie med tidsrejser og en irriterende narcissistisk morale.

Biografanmeldelse
09. okt. 2013 | 22:18

Dybet

Overlevelseskampen er højdramatisk nervepirrende i den autentiske historie om en islandsk fisker, der mod al logik klarer seks timer i iskoldt vand.

Biografanmeldelse
09. okt. 2013 | 20:00

Turbo

Dreamworks vinder over Disney med morsom racerløbsfilm om en snegl, der kører speedway.

Biografanmeldelse
09. okt. 2013 | 20:00

Perfect Mothers

Filmen om to veninder, der får affærer med hinandens sønner, er utroværdig i spektakulær grad.

Biografanmeldelse
02. okt. 2013 | 20:00

Cykeltur med Molière

To franske skuespillere dyster om deres drømmerolle i en højkulturel komedie tynget af lavkomik.

© Filmmagasinet Ekko