Anmeldelser / Biografanmeldelse

49 - 60 ud af 1933
Biografanmeldelse
11. aug. 2021 | 16:49

Free Guy

Letkøbt blanding af GTA og The Truman Show med meta-stjernen Ryan Reynolds holder den umulige drøm om at lave en god filmatisering af et videospil i live.

Biografanmeldelse
10. aug. 2021 | 22:56

The Man Who Sold His Skin

Der løber en berettiget indignation gennem farcen om en syrisk flygtning, der lader sin ryg tatovere af en kunstner.

Biografanmeldelse
07. aug. 2021 | 09:40

CODA

Prisvindende independent-film om et barn af døve forældre er et skuffende utroværdigt og vammelt hyggedrama.

Biografanmeldelse
05. aug. 2021 | 15:12

Ninjababy

Stortalentet Kristine Kujath Thorp er fremragende i norsk ungdomsfilm om en ung kvinde, der seks måneder henne pludselig opdager en uønsket graviditet.

Biografanmeldelse
04. aug. 2021 | 23:21

The Suicide Squad

Anden ombæring med selvmordsgruppen er et adrenalinpumpende, sjovt og rørende action-voldsorgie.

Biografanmeldelse
04. aug. 2021 | 08:57

Persiske lektioner

Balancen mellem komedie og drama lykkes glimtvis i historien om en mand, der overlever døden i en kz-lejr ved at foregive, at han kan farsi.

Biografanmeldelse
31. juli 2021 | 11:35

Pagten

Birthe Neumann er Karen Blixen, og for Bille August er den ufatteligt smukke, erotiske og nuancerede film en triumf, der samler hele hans karriere.

Biografanmeldelse
28. juli 2021 | 16:33

The Ice Road

Liam Neeson og co. kommer bogstavelig talt på glatis i underholdende actionbrag, hvor replikker og instruktion godt kunne trænge til en kærlig hånd.

Biografanmeldelse
28. juli 2021 | 13:49

Jungle Cruise

Disneys eventyrfilm er sommerens adrenalinsus med knald på actionscenerne og fortræffelig kemi mellem skuespillerne.

Biografanmeldelse
27. juli 2021 | 20:05

Were­wolves Within

Sam Richardson er en superb fornøjelse i munter gyserkomedie, der underholder fra start til slut og slukker tørsten for varulvehungrende filmfans.

Biografanmeldelse
23. juli 2021 | 15:02

Calamity Jane – Vestens vilde datter

Rørende og morsom animationsfilm samler alt det bedste fra western-værktøjskassen og fortæller en heltemodig frigørelseshistorie for en ung kvinde.

Biografanmeldelse
23. juli 2021 | 12:02

Japanske for­tæl­lin­ger

Årets japanske Cannes-vinder Ryusuke Hamaguchi viser med sin forrige film – om kvindeligt begær, tilfældet og tiden, der kun læger visse sår – at han er en af tidens mest spændende filmskabere.

© Filmmagasinet Ekko