Anmeldelser / Biografanmeldelse

1897 - 1908 ud af 2052
Biografanmeldelse
12. nov. 2015 | 03:51

Legend

Tom Hardy kommer ikke langt i dobbeltrollen som tyranniserende tvillinger i autentisk gangsterdrama, der hverken er fugl eller fisk.

Biografanmeldelse
12. nov. 2015 | 02:24

Emma & Ju­le­man­den – Jagten på El­ver­dron­nin­gens hjerte

Sprudlende sprog kan ikke redde dilettantisk julefilm, der med velkendte figurer dog synes garanteret sund succes i landets biografer.

Biografanmeldelse
11. nov. 2015 | 18:07

In­fin­itely Polar Bear

Drama om en maniodepressiv ægtemand smører et så tykt lag glasur på, at man intet føler i en film, der ironisk nok handler om at føle for meget.

Biografanmeldelse
17. sep. 2015 | 08:50

Everest

Selv om man flere gange sidder på kanten af stolen, formår Everest ikke at skabe indsigt i, hvorfor nogle mennesker risikerer liv og lemmer for at bestige verdens højeste bjerg.

Biografanmeldelse
16. sep. 2015 | 23:32

The Trans­port­er Refueled

Ny brite overtager førersædet i fjerde film om chaufføren Frank Martin, men man skal være umådeligt glad for hurtige biler og slåskampe for ikke at kede sig.

Biografanmeldelse
03. sep. 2015 | 09:08

We Are Your Friends

Kan man både kysse og have mel i mund? I Hollywood ja, men amerikansk dj-drama med Zac Efron er nærmest en forbrydelse mod den elektroniske klubscene, som den angiveligt skulle skildre.

Biografanmeldelse
27. aug. 2015 | 00:29

Saint Laurent

Avantgardefilmens excesser forbliver tom staffage i en biopic uden sjæl eller interesse for modeskaberen.

Biografanmeldelse
26. aug. 2015 | 14:47

Hitman: Agent 47

Den nyeste film om dræbermaskinen er åleglat action, hvor volden er flot eksekveret, men desværre kedeligt i længden.

Biografanmeldelse
20. aug. 2015 | 11:36

Self/less

Original idé om folk, der bytter krop og identitet, bliver spildt på halvdårlig action, afstumpet skuespil og et alt for hektisk plot.

Biografanmeldelse
20. aug. 2015 | 01:21

Sinister 2

Børnene er onde, og husene er hjemsøgt i Sinister 2. En rendyrket gyser, der falder i samtlige kliché-fælder undervejs.

Biografanmeldelse
13. aug. 2015 | 10:21

Ruth & Alex

Ikke engang Morgan Freeman og Diane Keaton kan redde en langstrakt og distræt reklamefilm for Brooklyn.

Biografanmeldelse
23. juli 2015 | 00:38

Kærlighed ved første slag

Fransk ungdomsfilm prøver at være morsom og samfundskritisk, men den er en forvirrende og uforløst oplevelse.

© Filmmagasinet Ekko