Anmeldelser / Biografanmeldelse

1921 - 1932 ud af 2086
Biografanmeldelse
10. feb. 2016 | 15:11

The Model

Mads Matthiesen vil vise modebranchens bagside, men glemmer, at det kræver mere end den perfekte krop at forme et helt menneske.

Biografanmeldelse
03. feb. 2016 | 14:23

Fifty Shades of Black

Fifty Shades of Black vil genne fortælle os noget om race og kønsroller, men det drukner i pik, patter og billige grin.

Biografanmeldelse
14. jan. 2016 | 06:41

Daddy’s Home

Makkerparret Will Ferrell og Mark Wahlberg kæmper om at være den bedste far, men det slår ikke gnister og er kun momentvis sjovt.

Biografanmeldelse
07. jan. 2016 | 03:30

Savner dig allerede

Kvinder på film er godt, men venindefilmen med Drew Barrymore og Toni Collette er så nysselig, at man sukker efter et maskulint modspil.

Biografanmeldelse
07. jan. 2016 | 02:53

Den gode dinosaur

Pixar skyder for en gangs skyld ved siden af med en uopfindsom og halvkedelig fortælling om bangebuksdinosauren Arlo.

Biografanmeldelse
22. dec. 2015 | 07:55

The Wolfpack

Årets dokumentariske Sundance-vinder om seks brødre, der har været indespærret hele barndommen, lyder for fantastisk til at være sand.

Biografanmeldelse
09. dec. 2015 | 23:48

Burnt

Køkkendrama med Bradley Cooper giver de store følelser for længe i ovnen og glemmer at krydre med nok humor til at pifte retten op.

Biografanmeldelse
18. nov. 2015 | 00:30

Noma – My Perfect Storm

Prætentiøs, fransk dokumentar om Noma-kokken René Redzepi kvæler sin hovedperson med velmenende kærlighed.

Biografanmeldelse
12. nov. 2015 | 03:51

Legend

Tom Hardy kommer ikke langt i dobbeltrollen som tyranniserende tvillinger i autentisk gangsterdrama, der hverken er fugl eller fisk.

Biografanmeldelse
12. nov. 2015 | 02:24

Emma & Ju­le­man­den – Jagten på El­ver­dron­nin­gens hjerte

Sprudlende sprog kan ikke redde dilettantisk julefilm, der med velkendte figurer dog synes garanteret sund succes i landets biografer.

Biografanmeldelse
11. nov. 2015 | 18:07

In­fin­itely Polar Bear

Drama om en maniodepressiv ægtemand smører et så tykt lag glasur på, at man intet føler i en film, der ironisk nok handler om at føle for meget.

Biografanmeldelse
17. sep. 2015 | 08:50

Everest

Selv om man flere gange sidder på kanten af stolen, formår Everest ikke at skabe indsigt i, hvorfor nogle mennesker risikerer liv og lemmer for at bestige verdens højeste bjerg.

© Filmmagasinet Ekko