Anmeldelser / Biografanmeldelse

49 - 60 ud af 2051
Biografanmeldelse
04. dec. 2013 | 18:00

Adèles liv – kapitel 1 & 2

Man føler sig både kærtegnet og ramt af en syngende lussing oven på den mesterlige franske Guldpalmevinder om et lesbisk kærlighedsforhold.

Biografanmeldelse
21. aug. 2013 | 20:07

Before Midnight

Som enhver stor kærlighedsaffære bliver historien om Jesse og Celine bare mere og mere interessant og kompliceret med tiden. Before Midnight er en smuk kulmination på en historisk trilogi.

Biografanmeldelse
30. dec. 2012 | 12:54

Hushpuppy

Social tragedie som Katrina forvandles til en livsbekræftende fabel og et filmisk festfyrværkeri.

Biografanmeldelse
19. dec. 2012 | 08:00

Amour

Michael Hanekes Guldpalme-vinder fortjener alle de stjerner, den kan få, skriver Klaus Rifbjerg.

Biografanmeldelse
05. dec. 2012 | 22:00

Killing Them Softly

Gangsterfilm med Brad Pitt udsætter finanskrisen for en uforglemmelig, eksistentiel orkestrering.

Biografanmeldelse
22. nov. 2012 | 10:09

Manden med kameraet

Dziga Vertovs 83 år gamle stumfilmmesterværk giver fornyet tro på filmkunstens muligheder.

Biografanmeldelse
12. sep. 2012 | 12:00

Moonrise Kingdom

Excentrisk, skævt, sjovt og følsomt – mesteren Wes Anderson viser sprudlende topform i Moonrise Kingdom.

Biografanmeldelse
29. aug. 2012 | 12:00

Modig

Endnu en Pixar-milepæl i animationsfilmens historie, hvor det hæderkronede animationsselskab går helt nye veje.

Biografanmeldelse
19. maj 2022 | 00:09

Hatching

Fremragende finsk horrorfilm lægger sig op ad Speak No Evil med kuldegysende skildring af en familie, der ikke kan komme ubehaget til livs.

Biografanmeldelse
13. maj 2022 | 19:00

Top Gun: Maverick

Den længe ventede fortsættelse af Tom Cruises gennembrudsrolle er ikke bare hæsblæsende og storslået topunderholdning – det er den bedste blockbuster i årevis!

Biografanmeldelse
11. maj 2022 | 23:17

Bad Guys – De er super barske

Skønne danske stemmer sprudler i animeret kupfilm, der er fyldt med liv, humor og en meningsfuld morale.

Biografanmeldelse
11. maj 2022 | 12:11

Everything Every­where All at Once

Kultinstruktørerne Daniels rammer plet med en absurd-komisk kung fu-komedie, hvor Michelle Yeoh skal redde alting i universet.

© Filmmagasinet Ekko