Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1936
Biografanmeldelse
23. okt. 2021 | 15:41

Skyggen i mit øje

Ole Bornedal balancerer mellem Spielberg’ske højder og askesens mester i sin hidtil bedste film, hvor kun cementfyldte tårekanaler ikke vil blive våde.

Biografanmeldelse
23. okt. 2021 | 11:39

Verdens smukkeste dreng

Svensk dokumentar fortæller den tankevækkende historie om, hvor grim verdens smukkeste dreng fra Døden i Venedig blev af udnyttelse og overgreb.

Biografanmeldelse
11. okt. 2017 | 19:47

The Foreigner

Jackie Chan bruger andet end næverne i actionfilm, der ikke kan finde ud af, om den skal være politisk thriller eller hævndrama.

Biografanmeldelse
19. okt. 2021 | 13:48

The French Dispatch

Wes Anderson har i en bombastisk og billedskøn hyldest til fransk kultur og magasinjournalistik skabt den mest Wes Anderson’ske film til dato.

Biografanmeldelse
29. sep. 2021 | 16:11

No Time to Die

Den bedste skuespiller i hovedrollen nogensinde takker af med format i en af de mest vellykkede og smukke James Bond-film.

Biografanmeldelse
10. sep. 2021 | 15:22

Margrete den Første

Dramaet om mystiske hændelser ved hoffet i 1400-tallet med Trine Dyrholm som handlekraftig dronning er en imponerende bedrift i dansk filmhistorie.

Biografanmeldelse
14. aug. 2021 | 22:56

Ternet Ninja 2

Anders Matthesen og co. gør det igen! Her er for en gangs skyld en filmserie, man håber fortsætter i lang tid.

Biografanmeldelse
30. jan. 2021 | 11:04

Flugt

Afghansk flygtning deler som voksen sin rystende historie i animeret, dansk dokumentar, der viser, hvordan et traume kan ændre et menneskes identitet.

Biografanmeldelse
11. okt. 2021 | 17:09

Skak­novel­le

Filmatisering af Stefan Zweigs sidste værk genskaber en verden af i går og spejler det lille drama i det store under Anden Verdenskrig.

Biografanmeldelse
23. juli 2021 | 15:02

Calamity Jane – Vestens vilde datter

Rørende og morsom animationsfilm samler alt det bedste fra western-værktøjskassen og fortæller en heltemodig frigørelseshistorie for en ung kvinde.

Biografanmeldelse
21. okt. 2021 | 10:18

Gagarine

Fransk drama om en ung mand, der forsøger at redde sit hjem fra nedrivning, er en dybt betagende filmoplevelse.

Biografanmeldelse
04. dec. 2013 | 18:00

Adèles liv – kapitel 1 & 2

Man føler sig både kærtegnet og ramt af en syngende lussing oven på den mesterlige franske Guldpalmevinder om et lesbisk kærlighedsforhold.

© Filmmagasinet Ekko