Anmeldelser / Biografanmeldelse

1897 - 1908 ud af 2065
Biografanmeldelse
30. sep. 2019 | 16:12

XY Chelsea

Tryllebindende dokumentar følger Bradley Manning, der afslørede den amerikanske stats krigsforbrydelser, erklærede sig transkønnet og den dag i dag er en gåde.

Biografanmeldelse
02. okt. 2019 | 21:56

Den lille af­sky­e­li­ge snemand

Det autentiske storbyliv i Kina blander sig med overjordisk smuk magi i en eventyrlig og storslået animationsfilm, der er fyldt med humor og giver stof til eftertanke.

Biografanmeldelse
09. okt. 2019 | 13:43

Edmond

Stik modsat Edmond Rostands stykke Cyrano de Bergerac er filmen om tilblivelsen en usjov og gumpetung affære.

Biografanmeldelse
07. okt. 2019 | 18:43

Fat Front

Fire modige kvinder viser deres dejlige deller frem i en smuk og ærlig dokumentar, der gør op med mange fordomme om tykke.

Biografanmeldelse
08. okt. 2019 | 10:02

Valhalla

Fenar Ahmads live-action-genindspilning af den ikoniske tegnefilm Valhalla skuffer slemt. Thors hammer falder tungt og mørkt.

Biografanmeldelse
17. okt. 2019 | 11:11

Mal­efi­cent: Mistress of Evil

Eventyret om kvinden, der forbandede Tornerose, fortsætter med imponerende ambitioner og et skuffende udfald.

Biografanmeldelse
16. okt. 2019 | 12:04

Skin

Sympatisk drama om en autentisk nynazist, der prøver at komme ud af miljøet, misser chancen for at udforske interessante perspektiver.

Biografanmeldelse
12. okt. 2019 | 18:33

Blinded by the Light

Ungdomsfilm om en teenager splittet mellem to kulturer i Thatchers England er så charmerende, at man bare må overgive sig.

Biografanmeldelse
19. okt. 2019 | 16:16

Judy

Renée Zellweger er komplet formidabel som superstjernen Judy Garland, der kæmpede med selvværdet og bare ville elskes. 

Biografanmeldelse
21. okt. 2019 | 15:05

Hustlers

Befriende drama om kvindelige strippere, der snyder Wall Street-eliten, fascinerer med et glamourøst miljø og et sejt persongalleri.

Biografanmeldelse
24. okt. 2019 | 09:44

Zom­bi­eland: Double Tap

Mestrene af zombie-udryddelse er tilbage i en 2’er, der minder meget om den første film, men stadigvæk er uforskammet morsom.

Biografanmeldelse
24. okt. 2019 | 15:15

Inna de Yard: The Soul of Jamaica

Dokumentar om jamaicansk musik er charmerende til ganja-skyerne, men det er svært at føle sig som en del af festen.

© Filmmagasinet Ekko