Anmeldelser / Biografanmeldelse

1921 - 1932 ud af 1978
Biografanmeldelse
12. aug. 2020 | 15:02

Forført

Juliette Binoche slår sig løs som en moden og sexet kvinde i fransk film, der ligner en arthouse-udgave af Sex and the City.

Biografanmeldelse
12. aug. 2020 | 20:02

Greenland

Der er ikke meget samfundssind i katastrofefilm, hvor Gerard Butler skider på alt og alle for at beskytte sin familie mod en altødelæggende komet.

Biografanmeldelse
18. aug. 2020 | 07:08

The Farewell

Vestlig og kinesisk kultur mødes i herligt intelligent og morsomt familiedrama, hvor alt føles ægte.

Biografanmeldelse
19. aug. 2020 | 07:50

Bull

Råt, men usentimentalt sydstatsdrama viser mødet mellem en ensom teenagepige og en pensioneret bull-rider, så det føles helt autentisk.

Biografanmeldelse
19. aug. 2020 | 20:18

Sum­mer­land

Feministisk drama om forbudt kærlighed mellem kvinder går overbevisende til kamp mod forstokket børnesyn i England under Anden Verdenskrig.

Biografanmeldelse
20. aug. 2020 | 18:36

Mysteriet om Henri Pick

Folkelig fransk komedie leger raffineret med litteraturen og kærligheden i en gådefuld historie om ophavet til en succesroman.

Biografanmeldelse
03. sep. 2020 | 10:30

Lassie kommer hjem

Generationers kærlighed til filmhistoriens mest elskede hund skal genopdages i moderne version, som dog er mere kikset end kærlig.

Biografanmeldelse
02. sep. 2020 | 06:58

Ante­bel­lum

Med dristige kvantespring og gedigne overraskelser skildrer horrorfilm mishandlingen af sorte, amerikanske slaver uden at forfalde til nemme klichéer.

Biografanmeldelse
02. sep. 2020 | 20:59

Rejsen til Utopia

Illusionerne knuses varmt og humoristisk med et brag, når en instruktør og hans familie kæmper for at realisere et klimavenligt liv.

Biografanmeldelse
09. sep. 2020 | 12:45

The Personal History of David Cop­per­field

Med morsomme skuespilpræstationer og fantastisk produktionsdesign genopliver en af tidens bedste satirikere en optimistisk Dickens-fortælling.

Biografanmeldelse
09. sep. 2020 | 10:07

Til Sama

Uafrystelig dokumentar om krigens rædsel i Syrien er hjerteskærende personlig og et historisk dokument for eftertiden.

Biografanmeldelse
13. sep. 2020 | 10:22

After 2: After We Collided

After-filmene er én lang pigesexfantasi. Det er plat, men toeren formår indimellem at vise ægte kærlighed og fokusere på kvindelig nydelse.

© Filmmagasinet Ekko