Anmeldelser / Biografanmeldelse

1933 - 1944 ud af 1962
Biografanmeldelse
12. maj 2021 | 07:32

The High Note

Tracee Ellis Ross – datter af Diana Ross – stjæler billedet i fornøjelig komedie om en krævende diva og hendes opofrende assistent i Hollywood, hvor succes har en høj pris.

Biografanmeldelse
13. maj 2021 | 13:33

I krig med morfar

Stjernespækket samlebåndskomedie svigter sit populære børnebogsforlæg og er en pinlig bundskraber for Robert De Niro.

Biografanmeldelse
13. maj 2021 | 08:32

Spiral: From the Legacy of Saw

Komikeren Chris Rock giver ikke noget at grine af i det nyeste indspark i tortursagaen, der skruer ned for lemlæstelserne med uhyggeligt dårlig historie.

Biografanmeldelse
12. maj 2021 | 19:44

Tom & Jerry

På grund af krigen mellem Warner Bros. og biograferne vil kaotisk komedie med katten og musen kun blive vist få steder. Og godt det samme.

Biografanmeldelse
15. maj 2021 | 23:29

Ammonite

Saoirse Ronan funkler over for Kate Winslet i lesbisk kærlighedsdrama, der får én til at drømme sig væk til en regnfuld, engelsk kystby.

Biografanmeldelse
19. maj 2021 | 18:31

The Unholy

Hårrejsende dårlige CGI-dæmoner gør gyser om kampen mellem godt og ondt til en skuffende omgang.

Biografanmeldelse
17. maj 2021 | 18:50

Demon Slayer: Mugen Train

Fremragende kampscener og et spændende univers lokker i succesfuld japansk anime om blodig dæmonjagt.

Biografanmeldelse
19. maj 2021 | 20:06

Yakari på store eventyr

Europæisk animationsfilm om en lille indianers smukke møde med naturen er noget nær den perfekte familiefilm.

Biografanmeldelse
27. maj 2021 | 22:06

Tove

Intens og nærværende film om den finske forfatter bag Mumitroldene skildrer hendes liv fuld af frisind og åbenhed.

Biografanmeldelse
02. juni 2021 | 06:53

The Father

Med grufuld realisme skaber Oscar-vindende demensdrama dyb medfølelse for alle dem, hvis liv rives itu af hjernens stille fordærv.

Biografanmeldelse
11. juni 2021 | 22:05

Om det uendelige

Den svenske mesterinstruktør Roy Andersson kører i samme rille, og det er, som om hans udtryksløse vid kommer til kort over for en forrykt verden.

Biografanmeldelse
14. juni 2021 | 17:31

Hunter Hunter

Brutal gyser om en families overlevelseskamp i skoven leder tankerne hen på amerikanske horrorfilm fra 1970’erne.

© Filmmagasinet Ekko