Anmeldelser / Biografanmeldelse

1957 - 1968 ud af 1987
Biografanmeldelse
05. maj 2021 | 16:54

Operation Nordpolen – Tjep på sne­e­ven­tyr

Væbnet med en velmenende historie om global opvarmning synker harmløs børnefilm dybt til bunds.

Biografanmeldelse
12. maj 2021 | 07:32

The High Note

Tracee Ellis Ross – datter af Diana Ross – stjæler billedet i fornøjelig komedie om en krævende diva og hendes opofrende assistent i Hollywood, hvor succes har en høj pris.

Biografanmeldelse
13. maj 2021 | 08:32

Spiral: From the Legacy of Saw

Komikeren Chris Rock giver ikke noget at grine af i det nyeste indspark i tortursagaen, der skruer ned for lemlæstelserne med uhyggeligt dårlig historie.

Biografanmeldelse
14. maj 2021 | 13:38

The United States vs. Billie Holiday

Biopic om magthavernes racistiske jagt på jazz-sangeren Billie Holiday ligner en klassiker med sin kærlighedstragedie og forrygende præstation af Andra Day.

Biografanmeldelse
19. maj 2021 | 17:38

Mortal Kombat

Det nyeste forsøg på at filmatisere et videospil beviser endnu engang, at vi har at gøre med en umulig opgave.

Biografanmeldelse
26. maj 2021 | 17:49

Gloria Mundi

Robert Guédiguian fuldender sin Marseille-krønike med et familiedrama, der vækker mindelser om Ken Loach’ sociale indignation, men er smurt lovligt meget ind i patos.

Biografanmeldelse
27. maj 2021 | 22:06

Tove

Intens og nærværende film om den finske forfatter bag Mumitroldene skildrer hendes liv fuld af frisind og åbenhed.

Biografanmeldelse
08. juni 2021 | 15:32

Peter Kanin hopper hjemmefra

Animeret kaninhelt vender tilbage i en film, der med intens nuttethed skildrer eksistentielle konflikter i børnehøjde.

Biografanmeldelse
08. juni 2021 | 21:18

Cen­ter­vagt

Status for den danske folkekomedie: Pruttelyde og dumhed er, hvad publikum skal have, og så skal de ellers bare grine.

Biografanmeldelse
23. juni 2021 | 18:17

Bien Maja og det gyldne æg

Der mangler personlighed og spænding i sød film om to bi-venner, som i en smuk animationsverden kommer med vigtige budskaber til børn.

Biografanmeldelse
23. juni 2021 | 19:23

Happy Together

Wong Kar-wais homofilm ligner ingen anden homofilm og er efter 25 år stadig sitrende, saftspændt og ladet med eksistentiel uro.

Biografanmeldelse
28. juni 2021 | 13:11

My Salinger Year

Fornøjelig film om en ung forfatterspires arbejde på et forlag i New York og usædvanlige kontakt til manden bag kultromanen Forbandede ungdom.

© Filmmagasinet Ekko