Anmeldelser / Biografanmeldelse

2041 - 2052 ud af 2065
Biografanmeldelse
13. okt. 2021 | 16:44

Boss Baby – Det bli’r i familien

Det havde måske reddet efterfølgeren, hvis Alec Baldwin kunne tale dansk, men animationsfilm er en tempofyldt hovedpine.

Biografanmeldelse
19. okt. 2021 | 15:56

The Sparks Brothers

Legesyg filmmesters dokumentar om det oversete kultband Sparks er flamboyant og herligt fjoget.

Biografanmeldelse
27. okt. 2021 | 15:03

Antlers

Den gennemborende håbløshed i USA’s ødemark er det mest skræmmende i velsmurt gyser om et okkult udyr med gevir.

Biografanmeldelse
27. okt. 2021 | 14:39

Barking Dogs Never Bite

Oscar-vinderen Bong Joon-hos debutfilm byder på mange af de samme temaer og karakterer, som den koreanske auteur senere har forfinet.

Biografanmeldelse
03. nov. 2021 | 10:47

The Boy Behind the Door

To drenge gennemlever et mareridt i intens katten efter musen-gyser, hvor ægte venskab er vejen ud af mørket.

Biografanmeldelse
03. nov. 2021 | 16:59

Swan Song

Urkomiske Udo Kier stråler i dramakomedie om en aldrende stjernefrisør, der vækker opsigt i sin provinsielle hjemby.

Biografanmeldelse
11. nov. 2021 | 07:07

Familien Jul og Nis­se­ho­tel­let

Den tredje film i rækken om Hugo Jul er hjertevarm og sjov nok til at smelte selv det koldeste julehjerte.

Biografanmeldelse
24. nov. 2021 | 18:14

a-ha: The Movie

Instruktørerne har berøringsangst i dokumentar om det musikalske trekløver, der har det svært med hinanden i dag.

Biografanmeldelse
01. dec. 2021 | 09:16

Apples

Sorthumoristisk græsk drama i slægt med Yorgos Lanthimos’ film udforsker sindets og hukommelsens kringelkroge på tankevækkende vis.

Biografanmeldelse
02. dec. 2021 | 08:01

Julemand & Co.

Julemanden står på snowboard, facetimer med sine rensdyr og er laktoseintolerant i fransk familiefilm, der bugner af skæve påfund og morsomme løjer.

Biografanmeldelse
02. dec. 2021 | 10:00

Clifford – Den store, røde hund

New York hærges af en gigantisk hund i familiefilm, der har masser af charme, men man ender med at blive træt af det firbenede væsen.

Biografanmeldelse
09. dec. 2021 | 10:38

Jorden rundt på 80 dage

En frø og en silkeabe gejler Jules Vernes klassiker op i fransk animationsfilm, der runger mere i hovedet end et migræneanfald.

© Filmmagasinet Ekko