Anmeldelser / Biografanmeldelse

37 - 48 ud af 1936
Biografanmeldelse
02. maj 2021 | 07:19

Da Hitler stjal den lyserøde kanin

Historien om fordrivelsen af europæiske jøder i 1930’erne udfoldes gennem en sjov og intelligent pige, der vælger at få det bedste ud af det.

Biografanmeldelse
04. maj 2016 | 06:31

Eye in the Sky

Krigs-thriller leverer intelligent spænding med en overbevisende Helen Mirren i spidsen.

Biografanmeldelse
13. apr. 2019 | 14:26

Værk uden skaber

Instruktøren bag De andres liv har skabt en flamboyant film om at være menneske i efterkrigstidens delte Tyskland og kunstner med rødder i det gamle og blik for det nye.

Biografanmeldelse
27. sep. 2019 | 14:00

Ud og stjæle heste

Takket være den danske fotograf Rasmus Videbæk er det lykkedes at gøre Per Pettersons roman til en rislende filmoplevelse i den øverste nordiske liga.

Biografanmeldelse
02. juni 2021 | 06:53

The Father

Med grufuld realisme skaber Oscar-vindende demensdrama dyb medfølelse for alle dem, hvis liv rives itu af hjernens stille fordærv.

Biografanmeldelse
21. sep. 2016 | 11:18

The Mag­ni­fi­cent Seven

Genindspilningen af The Magnificent Seven ejrer er et underholdende bekendtskab, der fastholder originalens charme og giver historien om de syv hævnende mænd en frisk kant af politisk releavns.

Biografanmeldelse
22. juni 2019 | 13:31

The Sisters Brothers

Franske Jacques Audiard har skabt en forrygende original dusørjager-western, hvor volden er skræmmende, og barndomstraumer rumsterer. 

Biografanmeldelse
23. dec. 2019 | 07:20

1917

Sam Mendes forener på fornemste vis grufuld, historisk realisme med et menneskeligt melodrama, men hovedpersonen i krigsfilmen er kameraet.

Biografanmeldelse
23. juni 2021 | 07:46

Smagen af sult

Christoffer Boes maddrama får mundvandet til at løbe med smukke billeder, men tager det sidste stik hjem, da parforholdskonflikten udvikler sig til en nervepirrende thriller.

Biografanmeldelse
17. apr. 2013 | 20:00

Nordvest

Uden ironi og catchy replikker har Michael Noer skabt sin generations Pusher.

Biografanmeldelse
22. sep. 2013 | 21:00

Broen II

Broen II kommer flot fra start, ikke mindst på grund af det aparte og platoniske venskab mellem svenske Saga og danske Martin.

Biografanmeldelse
13. jan. 2016 | 23:04

Kol­lek­ti­vet

Thomas Vinterbergs film om et 70’er-kollektiv er i virkeligheden et trekantsdrama med en formidabel Trine Dyrholm i centrum.

© Filmmagasinet Ekko