Anmeldelser / Biografanmeldelse

37 - 48 ud af 2063
Biografanmeldelse
29. dec. 2017 | 10:25

En frygtelig kvinde

Christian Tafdrups sarkastiske sædekomedie om en manipulerende kvinde viser, hvad dansk film kan, når man tør sætte sig ud over det politisk korrekte.

Biografanmeldelse
23. okt. 2021 | 15:41

Skyggen i mit øje

Ole Bornedal balancerer mellem Spielberg’ske højder og askesens mester i sin hidtil bedste film, hvor kun cementfyldte tårekanaler ikke vil blive våde.

Biografanmeldelse
14. nov. 2021 | 12:08

Charlatan

Sanseligt drama om en plantehealer er et billede på Tjekkoslovakiets fortumlede historie som kastebold mellem ideologier og magthavere.

Biografanmeldelse
30. mar. 2022 | 07:29

Sonic the Hedgehog 2

Jim Carrey stjæler showet som skurk i efterfølger til spilfilmatisering om sprinterpindsvinet Sonic, som filmen desværre mister interessen for.

Biografanmeldelse
06. maj 2022 | 23:44

På nært hold

Gribende drama om forsker, der bag jerntæppet sætter sig op imod styret og dømmes til døden i, hvad der skulle blive den sidste historisk kendte henrettelse i DDR.

Biografanmeldelse
01. nov. 2012 | 00:02

Sinister

Ethan Hawke gør, hvad han kan over for Sinisters slappe genbrug af onde børn og okkulte overtoner. Men rigtigt skræmmende bliver det aldrig.

Biografanmeldelse
19. dec. 2012 | 08:00

Amour

Michael Hanekes Guldpalme-vinder fortjener alle de stjerner, den kan få, skriver Klaus Rifbjerg.

Biografanmeldelse
09. maj 2019 | 09:04

The Hustle

Genindspilning af 80’er-svindlerkomedie, hvor de mandlige hovedpersoner er udskiftet med kvinder, står i skyggen af forgængeren.

Biografanmeldelse
25. feb. 2022 | 12:03

Pa­ral­lel­le mødre

På toppen af sin karriere har Pedro Almodóvar fundet en ny retning med inderligt forhåbningsfuld film om moderskab og nedarvet smerte.

Biografanmeldelse
26. mar. 2022 | 13:30

Drive My Car

Følelserne finder vej fra hjerte til tunge i gribende filmatisering af Murakami-novelle om det, der gør livet svært og smukt.

Biografanmeldelse
05. apr. 2022 | 12:08

Fan­ta­sti­ske skab­nin­ger 3: Dum­b­ledo­res hem­me­lig­he­der

Mads Mikkelsens kemi med Jude Law slår gnister og skaber en knugende følelse af fare i den tredje film, hvor krigen lurer i den magiske verden.

Biografanmeldelse
01. maj 2022 | 16:29

Medina

Flotte koncertoptagelser og pumpende beats giver én lyst til at opleve Medina live, mens historien om mediernes behandling af popdronningen fremstår mere uforløst.

© Filmmagasinet Ekko