Anmeldelser / Biografanmeldelse

61 - 72 ud af 1978
Biografanmeldelse
23. nov. 2021 | 16:52

Last Night in Soho

De swingende 60’ere dækker over en grum virkelighed i Edgar Wrights tryllebindende gyser, hvor en ung modestuderende plages af skrækindjagende fortidsvisioner.

Biografanmeldelse
29. aug. 2012 | 12:00

Modig

Endnu en Pixar-milepæl i animationsfilmens historie, hvor det hæderkronede animationsselskab går helt nye veje.

Biografanmeldelse
21. nov. 2012 | 20:00

De urørlige

Den franske kæmpesucces De urørlige er feel good-film så meget uden skam og hæmning, at Ekkos anmelder ikke kunne holde tårerne tilbage.

Biografanmeldelse
05. dec. 2012 | 22:00

Hyp­no­ti­sø­ren

Lasse Halmströms comeback i svensk film er en effektiv thriller, der forsumper i scener fra et ægteskab.

Biografanmeldelse
19. aug. 2014 | 13:20

Blind

Medforfatteren til Joachim Triers mesterværker, Eskil Vogt, springer ud som instruktør med en original, morsom og rørende film, der formidler følelsen af at være blind.

Biografanmeldelse
30. apr. 2014 | 20:48

The Other Woman

Nick Cassavetes leverer let fordøjelig og uopfindsom underholdning i en chickflick, hvor Nikolaj Coster-Waldau leger førsteelsker for hele tre Hollywood-skønheder.

Biografanmeldelse
21. juni 2017 | 23:18

Table 19

Der er kun få ægte grin i usjov og utroværdig komedie om en fest, man gerne vil gå glip af.

Biografanmeldelse
14. sep. 2017 | 10:30

En fremmed flytter ind

Historien om Danmarks ubestridt største svindler er fascinerende. Men den er allerede fortalt som podcast, og den filmiske fortolkning yder ikke historien retfærdighed.

Biografanmeldelse
25. jan. 2018 | 09:10

Et tysk liv – Goebbels’ sekretær

Nazileders tidligere sekretær reflekterer over nazisternes undergravning af det tyske samfund i dokumentar, der har direkte relevans for nutiden.

Biografanmeldelse
01. mar. 2018 | 07:55

Red Sparrow

Der er blodig vold og nøgenhed til husarerne, når Jennifer Lawrence forsøger sig som russisk forførerske, men spion-thrilleren er en lunken fornøjelse.

Biografanmeldelse
05. apr. 2018 | 08:18

Den of Thieves

Medrivende actionsekvenser kan ikke redde kupfilm, der skæmmes af den måske mest irriterende filmhelt i nyere tid.

Biografanmeldelse
11. apr. 2018 | 17:05

Ud af intet

Troværdige Diane Kruger bliver ladt i stikken af et hævndrama, der mister overblikket og forspilder chancen for at gå i clinch med hadforbrydelser.

© Filmmagasinet Ekko