Anmeldelser / Biografanmeldelse

85 - 96 ud af 1978
Biografanmeldelse
21. nov. 2021 | 13:26

Alt gik godt

François Ozon tackler livets store punktum med åbenhed og giver os en sjælden mulighed for at granske vores egen dødelighed.

Biografanmeldelse
24. nov. 2021 | 18:14

a-ha: The Movie

Instruktørerne har berøringsangst i dokumentar om det musikalske trekløver, der har det svært med hinanden i dag.

Biografanmeldelse
17. apr. 2013 | 20:00

Nordvest

Uden ironi og catchy replikker har Michael Noer skabt sin generations Pusher.

Biografanmeldelse
08. juli 2014 | 12:16

Ung og smuk

François Ozon har lavet et feministisk statement med historien om en syttenårig overklassepige, der vælger at blive prostitueret. Hvorfor hun gør det, er befriende uforklarligt!

Biografanmeldelse
04. feb. 2015 | 15:24

Mænd & høns

Intet er helligt, hverken sodomi, dyremishandling eller læbe-ganespalter i Anders Thomas Jensens muterede folkekomedie. Men for første gang går Danmarks sjoveste replikforfatter galt i byen med komikken.

Biografanmeldelse
09. mar. 2015 | 15:17

9. april

Spillefilmdebutanten Roni Ezra fortæller med nøgtern humanisme, fremragende skuespil og poetiske øjeblikke om den skæbnesvangre dag, hvor Nazityskland tog Danmark på sengen.

Biografanmeldelse
21. apr. 2015 | 16:16

Sci­en­to­lo­gys religiøse fængsel

Kontroversiel dokumentar, der vises på DR2 i aften, giver vital indsigt i en verdensfjern organisation, som bruger næsten alle manipulatoriske midler for at holde sig i live.

Biografanmeldelse
12. maj 2015 | 20:18

Familien Bélier

Øm, fransk film om et sangtalent med lutter døve familiemedlemmer er rammende som et sociologisk studie, men mangler gehør for fortællekunst.

Biografanmeldelse
24. dec. 2016 | 14:00

Syng

Syngende dyr i et stort talentshow skal redde koalabjørnen Buster Moons konkurstruede teater. Men til trods for læssevis af pophits og evergreens savner Syng gehør.

Biografanmeldelse
29. mar. 2017 | 15:01

Dan Dream

Casper & Franks komedie om verdens første elbil kører i tomgang med en historie, der bogstavelig talt er fuld af lort.

Biografanmeldelse
15. juni 2017 | 09:59

Ulv i få­re­klæ­der

Russisk animationsfilm vil underholde det meste af familien med en veldrejet fortælling om får og ulve.

Biografanmeldelse
10. apr. 2018 | 12:02

Battle of the Sexes

Tennisdrama finder ikke intensiteten på banen, men leverer et servees i skildringen af kvindeforkæmperen Billie Jean King.

© Filmmagasinet Ekko