Anmeldelser / Biografanmeldelse

1909 - 1920 ud af 1933
Biografanmeldelse
01. feb. 2017 | 19:21

Alle for tre

Det tredje ranglebær i rækken er blottet for den mindste ambition om at være mere end et hurtigt fix af urin-, splatter- og mobbehumor.

Biografanmeldelse
11. jan. 2017 | 13:01

Dræberne fra Nibe

Ole Bornedal forsøger at forene ægteskabskomedie og provinssatire, men glemmer den vigtigste regel for komedier: At vi skal holde af personerne.

Biografanmeldelse
23. nov. 2016 | 15:29

Un­der­cov­er

Undercover sætter prikken over i’et for et svagt dansk film år og tager prisen for årets klammeste og dårligste film.

Biografanmeldelse
05. okt. 2016 | 22:17

Klas­se­fe­sten 3: Dåben

Tredje og forhåbentlig sidste del af dansk komedieserie er usjov, usympatisk og ulidelig.

Biografanmeldelse
12. sep. 2016 | 14:22

En rød løber for Asta Nielsen

Eva Tind forsøger at fremmane ”die Asta” i et bizart dødskult-portræt, der ikke har den fjerneste sans for datiden eller stumfilmdivaens talent.

Biografanmeldelse
16. mar. 2016 | 15:40

Ma ma

Spanske Julio Medem skræller de sidste lag af sin værdighed med en soap, som er selvskummende og syntetisk ud over alle bredder.

Biografanmeldelse
03. feb. 2016 | 15:55

Alvin og de frække jordegern 4 – På farten

Fjerde, fortvivlende uopfindsomme film om Alvin og de frække jordegern er alt for meget, men alligevel alt for lidt.

Biografanmeldelse
30. sep. 2015 | 14:27

Far til fires vilde ferie

Far til fire-serien bør enten moderniseres eller være gennemført nostalgisk. At forsøge sig med begge resulterer i noget argt juks.

Biografanmeldelse
12. aug. 2015 | 17:49

Pixels

I Pixels angriber Pac-Man, Donkey Kong og andre figurer fra de klassiske arkadespil Jorden. Filmen er akkurat lige så dum og håbløs, som den lyder.

Biografanmeldelse
10. sep. 2014 | 20:34

En, to, tresomt

Far til fire-instruktøren Claus Bjerre og tre unge skuespillerspirer følger nøje manualen for en improviseret dansk artfilm. Resultatet er forbløffende uerotisk og utroværdigt.

Biografanmeldelse
03. sep. 2014 | 23:07

Det er aldrig for sent

Bægeret flyder over med forcerede optrin og moraliserende lektioner i Rob Reiners komedie om kærlighed i den tredje alder.

Biografanmeldelse
30. juli 2014 | 16:00

Postmand Per – Filmen

En rigtig dårlig film kan sagtens være god underholdning. Det gælder desværre ikke for Postmand Per – Filmen, der forråder sit eget univers.

© Filmmagasinet Ekko