Anmeldelser / Biografanmeldelse

1909 - 1920 ud af 1933
Biografanmeldelse
02. nov. 2020 | 19:22

7 Years of Lukas Graham

Dokumentar om dansk hitgruppes succes i USA forkæler ørerne og skildrer forsangeren Lukas Forchhammer som en kompromisløs mand, der altid har fortiden med sig.

Biografanmeldelse
10. nov. 2020 | 23:31

Gud ek­si­ste­rer, hendes navn er Petrunya

Satirisk drama om kvinders hårde liv i en religiøs mandeverden skaber slående billeder fra et forarmet, men smukt østeuropæisk land. 

Biografanmeldelse
11. nov. 2020 | 23:36

Freaky

Horror og humor blandes på blodigt forfriskende maner i underholdende hyldest til gysergenren.

Biografanmeldelse
15. nov. 2020 | 14:25

Malous jul

Lars Ranthe som morderisk nisse er en af adventsgaverne i skøn julefilm, der sprudler af godt skuespil og sjove øjeblikke.

Biografanmeldelse
24. nov. 2020 | 19:46

Greta

Dokumentar om aktivisten Greta Thunberg er gribende personlig, men også historien om en generation, der uretfærdigt må tage klimabyrden på sine skuldre.

Biografanmeldelse
25. nov. 2020 | 18:21

Saint Maud

Overnaturligt og eksistentielt kammerspil bliver solgt som en gyser, men dens kvaliteter skal findes andre steder.

Biografanmeldelse
25. nov. 2020 | 19:59

Herself

Irsk drama om vold i kernefamilien har et så varmt bankende hjerte for moren og børnene, at det går ud over realismen og nuancerne.

Biografanmeldelse
02. dec. 2020 | 13:29

Berlin Ale­xan­der­p­latz

Filmatisering af Alfred Döblins roman er en indigneret fortælling om de hvides magt over sorte, men kvindesynet er ikke lige så progressivt.  

Biografanmeldelse
02. dec. 2020 | 20:20

Croods: En ny tid

Med højt tempo og et sammenstød mellem stenalderen og den moderne verden er animationskomedie meningsfuld underholdning for hele familien.

Biografanmeldelse
07. dec. 2020 | 17:53

The Trouble with Nature

Danske Illum Jacobi demonstrerer underholdende og intelligent, at mennesket aldrig kan herske over naturen i satirisk film om autentisk filosof.

Biografanmeldelse
05. maj 2021 | 16:54

Operation Nordpolen – Tjep på sne­e­ven­tyr

Væbnet med en velmenende historie om global opvarmning synker harmløs børnefilm dybt til bunds.

Biografanmeldelse
12. maj 2021 | 19:44

Tom & Jerry

På grund af krigen mellem Warner Bros. og biograferne vil kaotisk komedie med katten og musen kun blive vist få steder. Og godt det samme.

© Filmmagasinet Ekko