Anmeldelser / Biografanmeldelse

1921 - 1932 ud af 1962
Biografanmeldelse
05. okt. 2020 | 21:20

Familien Bigfoot

Humor og alvor blandes fortrinligt i animeret familiefilm, som har et vigtigt budskab om naturens balance til det unge publikum.

Biografanmeldelse
13. okt. 2020 | 19:06

I Walk

I sin mest personlige film stiller Jørgen Leth ærligt og rørende en skrantende krop, upålidelig hukommelse og lammende søvnløshed til skue.

Biografanmeldelse
29. okt. 2020 | 06:17

The Craft: Legacy

Efterfølger til kultfilm om fire unge hekse er fattig på uhygge og kan slet ikke finde magien.

Biografanmeldelse
02. nov. 2020 | 19:22

7 Years of Lukas Graham

Dokumentar om dansk hitgruppes succes i USA forkæler ørerne og skildrer forsangeren Lukas Forchhammer som en kompromisløs mand, der altid har fortiden med sig.

Biografanmeldelse
10. nov. 2020 | 23:31

Gud ek­si­ste­rer, hendes navn er Petrunya

Satirisk drama om kvinders hårde liv i en religiøs mandeverden skaber slående billeder fra et forarmet, men smukt østeuropæisk land. 

Biografanmeldelse
24. nov. 2020 | 19:46

Greta

Dokumentar om aktivisten Greta Thunberg er gribende personlig, men også historien om en generation, der uretfærdigt må tage klimabyrden på sine skuldre.

Biografanmeldelse
02. dec. 2020 | 13:29

Berlin Ale­xan­der­p­latz

Filmatisering af Alfred Döblins roman er en indigneret fortælling om de hvides magt over sorte, men kvindesynet er ikke lige så progressivt.  

Biografanmeldelse
02. dec. 2020 | 20:20

Croods: En ny tid

Med højt tempo og et sammenstød mellem stenalderen og den moderne verden er animationskomedie meningsfuld underholdning for hele familien.

Biografanmeldelse
02. dec. 2020 | 19:35

Honest Thief

Liam Neeson er begyndt at bevæge sig som en mand i hans høje alder, og med tandløs action kan selv 99 minutter føles som en evighed.

Biografanmeldelse
07. dec. 2020 | 17:53

The Trouble with Nature

Danske Illum Jacobi demonstrerer underholdende og intelligent, at mennesket aldrig kan herske over naturen i satirisk film om autentisk filosof.

Biografanmeldelse
26. feb. 2021 | 08:30

Promising Young Woman

Omdiskuteret hævndrama med Carey Mulligan som kvinde på krigsstien er en underholdende opsang til mænd og kvinder så diskret som en lussing.

Biografanmeldelse
04. maj 2021 | 19:06

Blackbird

Oscar-vinderne Susan Sarandon og Kate Winslet kan ikke redde pinagtig amerikansk genindspilning af Bille Augusts rørende Stille hjerte.

© Filmmagasinet Ekko