Anmeldelser / Biografanmeldelse

1921 - 1932 ud af 2154
Biografanmeldelse
13. nov. 2019 | 10:21

Victim of Love

Historien kan slet ikke leve op til Rudi Køhnkes forrygende præstation i spillefilmdebut af populær Ekko Shortlist-instruktør.

Biografanmeldelse
13. nov. 2019 | 13:16

The Light­house

Robert Pattinson er bedre end nogensinde i The Witch-instruktørens gysende morsomme feberdrøm til søs, som man ikke vil vågne op fra.

Biografanmeldelse
13. nov. 2019 | 23:22

Last Christmas

Bag den julepyntede overflade er sukkersødt komediedrama intet andet end en tom hyldest til George Michaels musik.

Biografanmeldelse
21. nov. 2019 | 03:13

Countdown

Effektiv gyser stiller skarpe spørgsmålstegn ved vores stigende afhængighed af teknologien, men mister undervejs grebet.

Biografanmeldelse
19. nov. 2019 | 18:05

Selv­mord­s­turi­sten

Nikolaj Coster-Waldau er fremragende som mismodig selvmordsmand i mesterlig, lille film om et meget stort emne.

Biografanmeldelse
20. nov. 2019 | 21:44

Dron­nin­gens corgi

Hovedpersonen er en skabet køter i animeret børnefilm, der har en håbløst forstokket humor og gør Donald Trump til en hyggeonkel.

Biografanmeldelse
28. nov. 2019 | 00:48

Western Stars

Mesteren af americana, Bruce Springsteen, debuterer som instruktør i en underholdende og medrivende koncertfilm.

Biografanmeldelse
04. dec. 2019 | 09:23

Knives Out – var det mord?

Agatha Christies drilske ånd hviler over amerikansk whodunit-film, der underholder med et stjernecast, men knækker over på midten.

Biografanmeldelse
02. dec. 2019 | 12:32

Den gyldne handske

Fatih Akins seriemorderfilm er et grimt og kummerligt lille bæst, der sparker til den tyske fortids åbne sår.

Biografanmeldelse
11. dec. 2019 | 09:10

Honey Boy

Shia LaBeouf ser tilbage på sin tid som Hollywoods problembarn i en medrivende og sjældent velspillet erindringsfilm.

Biografanmeldelse
18. dec. 2019 | 00:00

Star Wars: The Rise of Skywalker

Den sidste film i Skywalker-sagaen byder på nogle af seriens flotteste rumslag, men gør ellers ikke mere end, hvad der forventes af den.

Biografanmeldelse
18. dec. 2019 | 01:34

Moth­er­less Brooklyn

Der er lige dele noir-nostalgi og kærlighedserklæring til New York, når skuespilleren Edward Norton i sin anden film som instruktør fører os ind i en sag om korruption i 1950’ernes slumrenovering.

© Filmmagasinet Ekko