Anmeldelser / Biografanmeldelse

2053 - 2064 ud af 2088
Biografanmeldelse
27. maj 2021 | 14:21

100 % ulv

Med finurlige twists og et meningsfuldt budskab engagerer australsk animationsfilm, men den tyr for ofte til overfladisk spektakel.

Biografanmeldelse
26. maj 2021 | 17:49

Gloria Mundi

Robert Guédiguian fuldender sin Marseille-krønike med et familiedrama, der vækker mindelser om Ken Loach’ sociale indignation, men er smurt lovligt meget ind i patos.

Biografanmeldelse
08. juni 2021 | 15:32

Peter Kanin hopper hjemmefra

Animeret kaninhelt vender tilbage i en film, der med intens nuttethed skildrer eksistentielle konflikter i børnehøjde.

Biografanmeldelse
11. juni 2021 | 22:05

Om det uendelige

Den svenske mesterinstruktør Roy Andersson kører i samme rille, og det er, som om hans udtryksløse vid kommer til kort over for en forrykt verden.

Biografanmeldelse
23. juni 2021 | 18:17

Bien Maja og det gyldne æg

Der mangler personlighed og spænding i sød film om to bi-venner, som i en smuk animationsverden kommer med vigtige budskaber til børn.

Biografanmeldelse
27. juni 2021 | 16:14

Duften af roser

Fransk feel-good-film er en velspillet dans på roser og et drama med frisk duft af humor.

Biografanmeldelse
05. juli 2021 | 19:39

Mother

Oscar-vinderen Bong Joon-hos krimidrama og moderportræt med eminente Kim Hye-ja er ikke hans mest tilgængelige film, men det er den mest raffinerede.

Biografanmeldelse
12. juli 2021 | 11:46

Kam­me­ra­ter!

Ubønhørligt drama om sovjetisk massakre hudfletter intenst en grum fortid og et system, som instruktøren engang selv bidrog til.

Biografanmeldelse
14. juli 2021 | 13:17

Sidste strejf af kærlighed

To hundemennesker fra hver sin socialklase finder hinanden i sød, engelsk film om tidens gnavende tand.

Biografanmeldelse
20. juli 2021 | 07:26

De Gaulle

Fransk kvalitetsfilm finder menneskeligheden hos general og præsident, der reddede landets ære under Anden Verdenskrig, men siden blev forhadt på både venstre- og højrefløjen.

Biografanmeldelse
22. juli 2021 | 00:00

Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Skabelseshistorie om ikonisk legetøjsfigur er en fremragende actionbasker, og hovedrolleindehaver Henry Golding lægger billet ind på at blive den næste James Bond.

Biografanmeldelse
20. juli 2021 | 11:19

Billie

Ramsaltet portræt af den gudbenådede, men samspilsramte sanger Billie Holiday, hvis mest selvfornedrende sange næppe ville kunne spilles i dag.

© Filmmagasinet Ekko