Anmeldelser / Biografanmeldelse

13 - 24 ud af 2155
Biografanmeldelse
09. nov. 2022 | 14:29

Fer­sken­lun­den i Ca­ta­lo­ni­en

Spansk drama med blændende skuespil er en kærkommen påmindelse om de konsekvenser, det har for mange generationer, når eksistensgrundlag forsvinder.

Biografanmeldelse
09. nov. 2022 | 07:53

Black Panther: Wakanda Forever

Uden at have samme gennemslagskraft som Black Panther underholder efterfølgeren med fantastiske universer og velspillende superhelte i medrivende fortælling.

Biografanmeldelse
11. nov. 2022 | 15:02

Krysan­temum

Christian Bengtson erstatter i sin forrygende spillefilmdebut den landlige folkekomedie med en folketragedie, der er spændende som en flamboyant thriller.

Biografanmeldelse
30. mar. 2016 | 22:47

Øjnenes hem­me­lig­hed

Argentinas Oscar-vinder har mistet sin mørke melankoli i amerikansk remake, der garnerer krimihistorien med et terrortema.

Biografanmeldelse
18. maj 2022 | 08:42

Intet

Fascinerende ungdomsdrama udfordrer publikum med barsk fortælling om flokmentalitet og livets meningsløshed.

Biografanmeldelse
16. nov. 2022 | 10:22

She Said

Drama om afsløringen af Harvey Weinsteins overgreb er en vigtig skildring af det journalistiske arbejde i en tid, hvor tiltroen til medier er hastigt dalende.

Biografanmeldelse
16. sep. 2022 | 09:56

Triangle of Sadness

Ruben Östlunds grænseoverskridende Guldpalmevinder er blændende original samfundssatire af en filmisk antropolog på toppen af sin karriere.

Biografanmeldelse
05. okt. 2022 | 12:11

Holy Spider

Årets danske Oscar-bud er et medrivende seriemorderdrama, men især en modig anerkendelse af iranske kvinder – og præstestyrets reaktion viser, hvor vigtig filmen er.

Biografanmeldelse
21. nov. 2022 | 13:17

Guillermo del Toro’s Pinocchio

Mexicansk Oscar-vinder lader fortælleglæden vokse ud gennem lærredet i magisk stop-motion-musical om den løgnagtige trædukke.

Biografanmeldelse
06. sep. 2022 | 14:30

Don’t Worry Darling

Florence Pugh stråler som 50’er-hustru i ujævnt Hollywood-drama, hvor popstjernen Harry Styles falder katastrofalt igennem.

Biografanmeldelse
20. okt. 2022 | 12:16

Ingen kender dagen

Fem moralske fabler løftes til en eftertænksom mosaikfortælling i Annette K. Olesens morsomme multiplotdrama om tillid.

Biografanmeldelse
21. nov. 2022 | 16:53

Smukke sind

Fransk drama om et umage vennepar er et overflødighedshorn af venlighed, der insisterer på at være livsbekræftende og vedvarende varm.

© Filmmagasinet Ekko