Anmeldelser / Biografanmeldelse

13 - 24 ud af 2065
Biografanmeldelse
31. juli 2014 | 09:37

Forelsket i New York

Manden bag Once er tilbage med ny musikfilm. Forelsket i New York gør, hvad den kan for at få os til at svæve, og i smukke momenter lykkes det.

Biografanmeldelse
01. feb. 2022 | 20:57

Syng 2

Den anden animationsfilm om en gruppe håbefulde musicaldyr er en medrivende hitparade med kritik af underholdningsbranchen.

Biografanmeldelse
11. maj 2022 | 23:17

Bad Guys – De er super barske

Skønne danske stemmer sprudler i animeret kupfilm, der er fyldt med liv, humor og en meningsfuld morale.

Biografanmeldelse
18. maj 2022 | 08:42

Intet

Fascinerende ungdomsdrama udfordrer publikum med barsk fortælling om flokmentalitet og livets meningsløshed.

Biografanmeldelse
10. juli 2013 | 20:00

Paradis Tro

I det seneste nummer af Ekko bragte vi Christian Braad Thomsens store anmeldelse af Ulrich Seidls Paradis-trilogi. Her kan man læse et uddrag om Paradis Tro, der nu får premiere.

Biografanmeldelse
20. maj 2022 | 08:56

Hændelsen

Venedig-vinderen er et rystende og komplet overbevisende abortdrama, der fremover bør vises på alle tv-stationer verden over på kvindernes kampdag.

Biografanmeldelse
16. juni 2022 | 07:35

Lightyear

Animationsfilmen om legetøjsastronauten sigter efter det uendelige univers, men kæmper med endimensionelle figurer uden humor.

Biografanmeldelse
01. juli 2020 | 07:55

Und­ta­gel­sen

Skuespillet er stærkt i ambitiøs filmatisering af Christian Jungersens prisbelønnede roman, men filmen kan ikke beslutte sig for, hvilket genreben den skal gå på.

Biografanmeldelse
04. maj 2022 | 07:09

Doctor Strange in the Mul­ti­verse of Madness

Marvels kompetente kræfter syrer veloplagt helt ud i multiverset i stileksperiment, der både fremkalder grin og gys, men ikke trænger dybere ned i følelserne.

Biografanmeldelse
21. juni 2022 | 17:31

Costa Brava, Libanon

En vigtig historie om civil ulydighed bliver båret af stærk skuespilpræstation fra en fandenivoldsk møgunge.

Biografanmeldelse
08. juni 2022 | 15:05

Délicieux

Fransk kokkedrama er en overdådig og smittende anretning, der udfolder kampen mellem herskab og tjenestefolk i tiden før den franske revolution.

Biografanmeldelse
22. okt. 2014 | 13:32

John Wick

Hvad skal man med en stærk historie, når man har en übercool Keanu Reeves og en stribe sublime actionscener?

© Filmmagasinet Ekko