Anmeldelser / Biografanmeldelse

25 - 36 ud af 1936
Biografanmeldelse
02. sep. 2021 | 11:02

After We Fell

Tredje film i After-serien er et makværk om to hæmningsløst egoistiske mennesker. Det er lige så ophidsende som at få kaffe og kage hos farmor.

Biografanmeldelse
13. okt. 2021 | 23:26

Halloween Kills

Et uovertruffent blodbad tynges af en mudret historie i gyser-fortsættelsen om morderen Michael Myers.

Biografanmeldelse
01. okt. 2019 | 13:09

Jagtsæson

Dansk komedie om kvinder i midtvejskrise byder på pinagtige situationer, men de komiske pointer er for udpenslede.

Biografanmeldelse
20. nov. 2020 | 18:59

Ret­fær­dig­he­dens ryttere

Anders Thomas Jensen er tilbage i storform med sorthumoristiske absurditeter og en meningsfuld fortælling om livets meningsløshed.

Biografanmeldelse
06. okt. 2021 | 02:17

Shiva Baby

Sugarbabyen Danielle er svær at forstå og holde af, men vi gør ikke desto mindre begge dele i morsomt og klaustrofobisk kammerspil, der udfolder en vidtrækkende fortælling.

Biografanmeldelse
13. okt. 2021 | 16:44

Boss Baby – Det bli’r i familien

Det havde måske reddet efterfølgeren, hvis Alec Baldwin kunne tale dansk, men animationsfilm er en tempofyldt hovedpine.

Biografanmeldelse
13. okt. 2021 | 21:59

Venom: Let There Be Carnage

Der er bulder, brag og sjove skænderier i anden omgang med umage antihelt-makkerpar.

Biografanmeldelse
26. nov. 2014 | 17:27

Serena

Susanne Biers periodedrama er endelig kommet til verden, og resultatet af den mystisk lange fødsel er et smukt, men rodet problembarn, der ikke vækker kærlighedsfølelser.

Biografanmeldelse
23. jan. 2019 | 16:51

Kursk

Det autentiske drama sejler flere favne over mange andre katastrofefilm, men savner den menneskelige dybde, som Thomas Vinterbergs bedste film har.

Biografanmeldelse
02. maj 2021 | 07:19

Da Hitler stjal den lyserøde kanin

Historien om fordrivelsen af europæiske jøder i 1930’erne udfoldes gennem en sjov og intelligent pige, der vælger at få det bedste ud af det.

Biografanmeldelse
28. aug. 2021 | 20:42

Quo Vadis, Aida?

Oscar-nomineret drama skildrer benhårdt småborgerlige nabostridigheder, en udbredt machokultur og FN’s grelle inkompetence, der fører til massakren i Srebrenica.

Biografanmeldelse
07. okt. 2021 | 00:00

Familien Addams 2

Animationsfilm om ikonisk familie er forudsigelig, men en håndlanger med hang til disco stjæler fornøjeligt billedet.

© Filmmagasinet Ekko