Anmeldelser / Biografanmeldelse

25 - 36 ud af 2063
Biografanmeldelse
31. juli 2021 | 11:35

Pagten

Birthe Neumann er Karen Blixen, og for Bille August er den ufatteligt smukke, erotiske og nuancerede film en triumf, der samler hele hans karriere.

Biografanmeldelse
01. feb. 2022 | 20:57

Syng 2

Den anden animationsfilm om en gruppe håbefulde musicaldyr er en medrivende hitparade med kritik af underholdningsbranchen.

Biografanmeldelse
11. maj 2022 | 12:11

Everything Every­where All at Once

Kultinstruktørerne Daniels rammer plet med en absurd-komisk kung fu-komedie, hvor Michelle Yeoh skal redde alting i universet.

Biografanmeldelse
18. maj 2022 | 22:46

Downton Abbey: En ny æra

Fremragende skuespil og overdådig udsmykning bliver overskygget af Hollywood-spekulationer i fortsættelse af britisk succes.

Biografanmeldelse
19. maj 2022 | 00:09

Hatching

Fremragende finsk horrorfilm lægger sig op ad Speak No Evil med kuldegysende skildring af en familie, der ikke kan komme ubehaget til livs.

Biografanmeldelse
04. apr. 2022 | 18:51

Nitram

Justin Kurzels barske film baseret på autentisk massemorder efterlader publikum med en uafrystelig gru.

Biografanmeldelse
28. apr. 2022 | 07:35

The Lost City

Sandra Bullock og Channing Tatum er en charmerende duo i løssluppent action-eventyr, der dekonstruerer den klassiske machomand.

Biografanmeldelse
04. nov. 2016 | 13:11

Forældre

Christian Tafdrups spillefilmdebut er forfriskende anderledes og takket være gedigne skuespilpræstationer også ganske underholdende.

Biografanmeldelse
31. okt. 2018 | 11:24

Bohemian Rhapsody

Rami Malek kan trods sit livs præstation ikke skjule, at Bohemian Rhapsody fortæller en berøringsangst historie om Freddie Mercury og Queen, der har fortjent bedre.

Biografanmeldelse
06. mar. 2020 | 09:40

Kød & blod

Man føler sig talt til i hårdtslående familiefilm, hvor Sidse Babett Knudsens dysfunktionelle forbrydermama har udvisket grænsen mellem kærlighed og manipulation.

Biografanmeldelse
13. apr. 2022 | 16:17

De for­ban­de­de år 2

Med skildringen af en enkelt familie folder Anders Refn alle aspekter af besættelsen ud i smuk, spændende og mageløst inciterende film.

Biografanmeldelse
10. okt. 2017 | 11:05

Cairo Con­fid­en­tial

Bo hr. Hansen har skrevet en korrupt anmeldelse af en svensk thriller om dobbeltspil og skumle alliancer, og han er parat til at gamble på, at han har publikum med sig.

© Filmmagasinet Ekko