Anmeldelser / Biografanmeldelse

37 - 48 ud af 1936
Biografanmeldelse
26. aug. 2021 | 05:44

Paw Patrol: Filmen

Som Avengers med søde hunde er animationsfilm noget så sjældent som et helstøbt action-komediedrama for børn.

Biografanmeldelse
25. aug. 2021 | 12:02

Candyman

Stemningsfuld fortsættelse af horrorklassiker forsøger at løfte historien i en større sags tjeneste, men udførslen halter.

Biografanmeldelse
24. aug. 2021 | 23:03

Pinocchio

Instruktøren Matteo Garrone skruer op for uhyggen og fremmaner en kynisme, der gør fortællingen om Pinocchio voksen. Man kan næsten sige, at filmen tager os ved næsen. 

Biografanmeldelse
24. aug. 2021 | 21:49

Respect

Aretha Franklin finder sin egen stemme og stil gennem et opgør med sin tyranniske far i sober biopic om dronningen af soul.

Biografanmeldelse
19. aug. 2021 | 07:55

Wrong Turn: The Found­a­tion

Ung kvinde langer effektive øretæver ud i blodig gyserfilm, der ikke lægger nyt til historien om det civiliserede menneskes møde med brutale bondeknolde.

Biografanmeldelse
18. aug. 2021 | 18:08

The Green Knight

Myter og legender får blændende visuelt liv i eventyr om Arthurs riddere ved det runde bord, hvor en outsider er centrum for årets fantasyfilm.

Biografanmeldelse
17. aug. 2021 | 15:23

Papicha

Drama om en ung algerisk piges drømme er en livsbekræftende fortælling om modet til at kæmpe mod undertrykkende kræfter.

Biografanmeldelse
17. aug. 2021 | 14:38

Muidhond

Belgisk drama om en pædofil mands uønskede drifter er provokerende intim i skildringen af det menneskelige i det monstrøse.

Biografanmeldelse
14. aug. 2021 | 22:56

Ternet Ninja 2

Anders Matthesen og co. gør det igen! Her er for en gangs skyld en filmserie, man håber fortsætter i lang tid.

Biografanmeldelse
14. aug. 2021 | 18:18

Sommeren ’85

François Ozons velspillede kærlighedsdrama om to unge mænd finder en skævere tone end Call Me by Your Name ved at blande det medrivende og melankolske.

Biografanmeldelse
14. aug. 2021 | 12:06

Drøm­me­prins

Enestående dokumentar om transmands rejse fra angsttynget teenager til gift kunstner giver et dybt indblik i kampen for rettigheder.

Biografanmeldelse
13. aug. 2021 | 15:57

Helmut Newton: The Bad and the Beautiful

Fænomenalt underholdende dokumentar om fotografen Helmut Newton er kontroversiel ved at vise kunstneren som forløser for en række kendte kvinder.

© Filmmagasinet Ekko