Anmeldelser / Biografanmeldelse

37 - 48 ud af 1936
Biografanmeldelse
26. nov. 2014 | 17:27

Serena

Susanne Biers periodedrama er endelig kommet til verden, og resultatet af den mystisk lange fødsel er et smukt, men rodet problembarn, der ikke vækker kærlighedsfølelser.

Biografanmeldelse
23. juni 2021 | 07:46

Smagen af sult

Christoffer Boes maddrama får mundvandet til at løbe med smukke billeder, men tager det sidste stik hjem, da parforholdskonflikten udvikler sig til en nervepirrende thriller.

Biografanmeldelse
13. jan. 2016 | 23:04

Kol­lek­ti­vet

Thomas Vinterbergs film om et 70’er-kollektiv er i virkeligheden et trekantsdrama med en formidabel Trine Dyrholm i centrum.

Biografanmeldelse
21. sep. 2016 | 11:18

The Mag­ni­fi­cent Seven

Genindspilningen af The Magnificent Seven ejrer er et underholdende bekendtskab, der fastholder originalens charme og giver historien om de syv hævnende mænd en frisk kant af politisk releavns.

Biografanmeldelse
22. juni 2019 | 13:31

The Sisters Brothers

Franske Jacques Audiard har skabt en forrygende original dusørjager-western, hvor volden er skræmmende, og barndomstraumer rumsterer. 

Biografanmeldelse
27. sep. 2019 | 14:00

Ud og stjæle heste

Takket være den danske fotograf Rasmus Videbæk er det lykkedes at gøre Per Pettersons roman til en rislende filmoplevelse i den øverste nordiske liga.

Biografanmeldelse
23. dec. 2019 | 07:20

1917

Sam Mendes forener på fornemste vis grufuld, historisk realisme med et menneskeligt melodrama, men hovedpersonen i krigsfilmen er kameraet.

Biografanmeldelse
22. maj 2021 | 15:40

Memories of Murder

Parasite-instruktørens atten år gamle krimi om sydkoreansk politis forsøg på at opklare en seriemordergåde hører til blandt genrens mest raffinerede mesterværker.

Biografanmeldelse
02. juni 2021 | 06:53

The Father

Med grufuld realisme skaber Oscar-vindende demensdrama dyb medfølelse for alle dem, hvis liv rives itu af hjernens stille fordærv.

Biografanmeldelse
17. apr. 2013 | 20:00

Nordvest

Uden ironi og catchy replikker har Michael Noer skabt sin generations Pusher.

Biografanmeldelse
22. sep. 2013 | 21:00

Broen II

Broen II kommer flot fra start, ikke mindst på grund af det aparte og platoniske venskab mellem svenske Saga og danske Martin.

Biografanmeldelse
27. jan. 2016 | 08:19

1864 – Brødre i krig

Filmversionen af Ole Bornedals 1864 er skåret ind til bajonetterne. Slagscenerne er flotte og flamboyante i biografen, men modsiger filmens budskab.

© Filmmagasinet Ekko