Anmeldelser / Biografanmeldelse

49 - 60 ud af 2063
Biografanmeldelse
18. maj 2022 | 08:42

Intet

Fascinerende ungdomsdrama udfordrer publikum med barsk fortælling om flokmentalitet og livets meningsløshed.

Biografanmeldelse
27. okt. 2016 | 08:10

Doctor Strange

Ny Marvel-film følger den klassiske superhelteopskrift, men imponerer alligevel med Benedict Cumberbatch i topform og hypnotiserende special effects.

Biografanmeldelse
28. feb. 2018 | 14:35

The Florida Project

Festligt og hjerteskærende drama fra det amerikanske samfunds skyggeside er et lille mesterværk af barnlig optimisme og knivskarp visualitet.

Biografanmeldelse
09. aug. 2018 | 15:23

The Meg

Ingen sommer uden et hajdrama, men varmen må være steget skaberne af tandløs blockbuster til hovedet.

Biografanmeldelse
12. sep. 2018 | 12:31

The Seagull

Amerikansk filmatisering af Mågen er Tjekhov light, der er underholdende, men ikke gør ondt, mens man ler.

Biografanmeldelse
29. juli 2019 | 22:38

Carmen og Lola

Spansk homodrama om to piger, der går imod forældrenes planer og følger kærligheden, engagerer med et sympatisk budskab.

Biografanmeldelse
16. sep. 2019 | 19:03

Ad Astra

Visuelt slående drama med Brad Pitt bygger effektivt op til en slags Dommedag nu i rummet, men man savner et bankende hjerte.

Biografanmeldelse
06. jan. 2020 | 18:45

De for­ban­de­de år

Alle spiller røven ud af bukser og besættelse i Anders Refns underholdende drama, der borer i et betændt sår fra Anden Verdenskrig.

Biografanmeldelse
19. maj 2021 | 21:04

Nobody

Selv om Bob Odenkirk ikke er den typiske actionmand, leverer han varen og tilfører en god portion humor til fortællingen om en mand på blodrødt hævntogt.

Biografanmeldelse
23. juni 2021 | 07:46

Smagen af sult

Christoffer Boes maddrama får mundvandet til at løbe med smukke billeder, men tager det sidste stik hjem, da parforholdskonflikten udvikler sig til en nervepirrende thriller.

Biografanmeldelse
02. juli 2021 | 14:28

Shithouse

For næsten ingen penge er det lykkedes Cooper Raiff at lave en legesyg og overraskende dybsindig ungdomskomedie om ensomhed på et amerikansk universitet.

Biografanmeldelse
19. juli 2021 | 16:14

Hvor kragerne vender

Debutanten Lisa Jespersen ser ikke kun det sjove i fordommene på begge sider af konflikten mellem provins og storby, men trænger også ind til det ægte menneskelige.

© Filmmagasinet Ekko