Anmeldelser / Biografanmeldelse

61 - 72 ud af 1962
Biografanmeldelse
09. nov. 2021 | 09:36

De uskyldige

Norske Eskil Vogt har lavet en grum, smuk og intelligent gyser, hvor børns impulsive følelser bliver taget lige så seriøst som voksnes.

Biografanmeldelse
04. nov. 2021 | 10:31

Titane

Den vildeste Guldpalme-vinder nogensinde blander ekstrem body horror og skør forvekslingskomik i en unik øjenåbner fuld af frigørende livslyst.

Biografanmeldelse
01. nov. 2021 | 14:26

Trøf­fel­jæ­ger­ne fra Piemonte

Smuk og sjov dokumentar dykker charmerende ned i den astronomiske verden af italienske trøfler.

Biografanmeldelse
23. okt. 2021 | 15:41

Skyggen i mit øje

Ole Bornedal balancerer mellem Spielberg’ske højder og askesens mester i sin hidtil bedste film, hvor kun cementfyldte tårekanaler ikke vil blive våde.

Biografanmeldelse
23. okt. 2021 | 11:39

Verdens smukkeste dreng

Svensk dokumentar fortæller den tankevækkende historie om, hvor grim verdens smukkeste dreng fra Døden i Venedig blev af udnyttelse og overgreb.

Biografanmeldelse
21. okt. 2021 | 10:18

Gagarine

Fransk drama om en ung mand, der forsøger at redde sit hjem fra nedrivning, er en dybt betagende filmoplevelse.

Biografanmeldelse
19. okt. 2021 | 15:56

The Sparks Brothers

Legesyg filmmesters dokumentar om det oversete kultband Sparks er flamboyant og herligt fjoget.

Biografanmeldelse
19. okt. 2021 | 13:48

The French Dispatch

Wes Anderson har i en bombastisk og billedskøn hyldest til fransk kultur og magasinjournalistik skabt den mest Wes Anderson’ske film til dato.

Biografanmeldelse
13. okt. 2021 | 16:12

Ron – virker næsten altid

Sjældent helstøbt og hjertevarm animationsfilm rammer plet i skildring af venskab i den digitale tidsalder.

Biografanmeldelse
06. okt. 2021 | 02:17

Shiva Baby

Sugarbabyen Danielle er svær at forstå og holde af, men vi gør ikke desto mindre begge dele i morsomt og klaustrofobisk kammerspil, der udfolder en vidtrækkende fortælling.

Biografanmeldelse
29. sep. 2021 | 16:11

No Time to Die

Den bedste skuespiller i hovedrollen nogensinde takker af med format i en af de mest vellykkede og smukke James Bond-film.

Biografanmeldelse
20. sep. 2021 | 15:33

Det er ikke slut endnu

Smuk, morsom og melankolsk skildring af en omsorgsoase, hvor personalet tager hånd om Alzheimers-ramte med standhaftig solidaritet, mens manden med leen slår græsset udenfor.

© Filmmagasinet Ekko