Anmeldelser / Biografanmeldelse

61 - 72 ud af 1962
Biografanmeldelse
04. feb. 2016 | 12:29

Ex Machina

Alex Garlands science fiction-thriller Ex Machina, der langt om længe får dansk biografpremiere, er intens og intelligent.

Biografanmeldelse
08. maj 2013 | 09:18

Broken City

Ny action-film med Mark Wahlberg er så moraliserende, at man til sidst ender med at holde med en korrupt og whisky-bællende Russell Crowe.

Biografanmeldelse
04. sep. 2013 | 20:00

Den store skønhed

Paolo Sorrentinos nye film blev hyldet af kritikerne på Cannes – men Lars Bukdahl vil ikke se giraffen, og han vil slet ikke se den forsvinde!

Biografanmeldelse
12. maj 2015 | 20:18

Familien Bélier

Øm, fransk film om et sangtalent med lutter døve familiemedlemmer er rammende som et sociologisk studie, men mangler gehør for fortællekunst.

Biografanmeldelse
02. juni 2015 | 14:24

Skyggen af en helt

Laurits Munch-Petersens eksistentielle søgen er tårevækkende, men også lovligt konstrueret, og det sætter spørgsmålstegn ved, hvad der er dramatik og virkelighed.

Biografanmeldelse
17. mar. 2016 | 00:56

A Bigger Splash

Tilda Swinton og Ralph Fiennes er prægtige ned i de mindste detaljer i pikant drama og krimi på en italiensk ferieø.

Biografanmeldelse
08. feb. 2018 | 01:12

Coco

Visuelt overdådig Pixar-film tager med stort vovemod livtag med et af de mest tabuiserede emner i børnekulturen: døden.

Biografanmeldelse
16. feb. 2019 | 14:57

Trækfugle

Med et strejf af magisk realisme viser colombiansk drama, hvordan narkohandel undergraver et traditionelt stammesamfund med kapitalismens mistro og grådighed.

Biografanmeldelse
02. dec. 2019 | 12:32

Den gyldne handske

Fatih Akins seriemorderfilm er et grimt og kummerligt lille bæst, der sparker til den tyske fortids åbne sår.

Biografanmeldelse
28. sep. 2020 | 16:29

Tysktime

Den pinefulde tyske fortid gøres nutidig i velspillet og billedskønt drama om opgøret med nazismen.

Biografanmeldelse
30. jan. 2021 | 11:04

Flugt

Afghansk flygtning deler som voksen sin rystende historie i animeret, dansk dokumentar, der viser, hvordan et traume kan ændre et menneskes identitet.

Biografanmeldelse
02. maj 2021 | 07:19

Da Hitler stjal den lyserøde kanin

Historien om fordrivelsen af europæiske jøder i 1930’erne udfoldes gennem en sjov og intelligent pige, der vælger at få det bedste ud af det.

© Filmmagasinet Ekko