Anmeldelser / Serieanmeldelse

37 - 48 ud af 706
Serieanmeldelse
31. jan. 2022 | 13:13

Omgivet af fjender

Dokumentaristen bag Estonia kommer tæt på Nordens højreekstremistiske ledere – heriblandt Rasmus Paludan – og skaber med sin empati et overraskende resultat.

Serieanmeldelse
26. jan. 2022 | 18:00

Pam & Tommy

Miniserie om Pamela Anderson og Tommy Lees lækkede sextape har vilde røverier og talende tissemænd, men er først og fremmest en gribende historie om hævnens fare.

Serieanmeldelse
06. jan. 2022 | 15:11

The Mire

Overset polsk krimiserie på Netflix er med medrivende miljøskildring og gotisk uhygge en af de flotteste perler i det store streaminghav.

Serieanmeldelse
16. dec. 2021 | 13:20

Station Eleven

Håbet gennemsyrer stemningsfuld og velspillet miniserie, hvor civilisationen er blevet smadret af en dødbringende influenza.

Serieanmeldelse
16. dec. 2021 | 11:04

Hacks

Prisvindende HBO-komedieserie er et fremragende portræt af to kvinder fra forskellige generationer og en tid, hvor vi udnytter hinanden i en grænseløs søgen efter opmærksomhed.

Serieanmeldelse
10. dec. 2021 | 09:59

The Witcher – sæson 2

Kim Bodnia er fremragende i anden sæson af Netflix’ fantasy-serie, der hæver niveauet markant og er et must see.

Serieanmeldelse
07. dec. 2021 | 06:23

The Beatles: Get Back

Peter Jacksons enestående dokumentarserie kommer helt ind i The Beatles’ øvelokale og afmytologiserer de fire rockguder på inspirerende vis.

Serieanmeldelse
30. nov. 2021 | 12:43

MeToo: Sexisme bag skærmen

Dokumentarserie om TV 2 er et studie i krænkelser, dårlig ledelse, magtmisbrug og en giftig kultur, hvor mandlige chefer i årevis har ført sig frem som grove og liderlige alfahanner.

Serieanmeldelse
20. okt. 2021 | 16:50

The North Water

Britisk hvalfangerdrama, der bør give danske Roland Møller et internationalt gennembrud, er politisk skarp og menneskeligt uhyggelig.

Serieanmeldelse
10. okt. 2021 | 19:15

Squid Game

Mellem udsplattede hjerner og pludselig død gemmer sig stor menneskelighed i sydkoreansk Netflix-fænomen, der forener underholdning og samfundskritik.

Serieanmeldelse
02. okt. 2021 | 07:31

Brixtofte – helt, skurk, far

Hele Peter Brixtoftes liv og virke var et fupnummer, men til sidst sidder man med et dilemma i forhold til Farums megalomane bykonge.

Serieanmeldelse
29. sep. 2021 | 07:47

Paradise Hotel – sæson 18

Den solbeskinnede parallelverden af sex, druk og intriger er et forstørret spejl af virkeligheden. Nu er reality-serien forsigtigt ved at blive moderniseret.

© Filmmagasinet Ekko